Kids Club

Kids club

Tijdens Outdoor Gelderland worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. In het promodorp wordt een kinderdorp ingericht waar kinderen elke dag terecht kunnen om te springen op het springkussen, een workshop te volgen bij Berbar, geschminkt te worden, etc.

 


Alle dagen

Springkussen, workshops en knutselen

 

Zaterdagmiddag

De zaterdagmiddag van Outdoor Gelderland staat in het teken van de Kids Club Outdoor Gelderland. De hele middag worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Behalve knutselen, het springkussen en gratis ponyrijden etc. kunnen de deelnemende kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met de paarden(top)sport.

 

Programma*

Zodra het programma bekend is vind je hier alle informatie voor de kindermiddag van Outdoor Gelderland 2017.

Tijdens de kindermiddag zijn er diverse medewerkers van Outdoor Gelderland aanwezig om alles in goede banen te lijden. Indien er heel veel kinderen zijn kan het zijn dat niet iedereen meteen met een groepsactiviteit kan starten. De medewerkers komen altijd terug naar het kinderdorp en zullen meerdere groepjes om de beurt mee nemen naar de activiteiten.

 

Kleurplatenactie

Maak de mooiste kleurplaat en lever deze in tijdens de Kids Club of stuur 'm op en maak kans op een leuke verrassing! De kleurplaat kan je hier downloaden.

 

Speurtocht

Op het terrein van Outdoor Gelderland is een speurtocht uitgezet. Door het beantwoorden van diverse vragen kunnen er op diverse locaties letters verzameld worden. De letters vormen samen een woord. De groep met de snelste tijd en het juiste woord ontvangt een leuke prijs.

Er zullen twee versies van de speurtocht zijn, één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen.

 

Rondleiding in de Internationale stallen

Normaal gesproken hebben bezoekers geen toegang tot de stallen van een internationaal paardensportevenement. Deelnemers aan de kindermiddag hebben dit wel, ze krijgen een uitgebreide rondleiding door de stallen en kunnen de paarden van de internationale deelnemers van dichtbij bekijken.

 

Meet-and-greet met een internationale spring- of dressuurruiter

Tijdens de meet and greet kunnen de deelnemers aan de kindermiddag met een internationale spring- of dressuurruiter op de foto. Uiteraard is er ook tijd om een handtekening te vragen.

 

Topsport bekijken

De kinderen gaan samen met iemand die veel weet van topsport op de tribune zitten. De kinderen ontvangen uitleg over de sport en kunnen vragen stellen.