AniCura Symposium - Outdoor Gelderland

AniCura Symposium

Side Event Outdoor Gelderland 2022

Symposium AniCura
Shaping the future of veterinary care together

Wie is AniCura

Binnen AniCura draait alles om “VERBINDING”. De rol van onze geliefde dieren neemt steeds een meer prominentere rol in binnen ons bestaan. Hierdoor verandert ook de zorg wensen die wij hebben voor onze dieren.

 

AniCura heeft de mogelijkheid tot het bieden van hoogwaardige zorg van A tot Z, omdat er een internationale verbinding is gelegd tussen diverse dierenartsen en klinieken waardoor kennis en ervaring snel met elkaar gedeeld kan worden.
AniCura biedt hoogwaardige zorg voor dieren, omdat AniCura praktijken internationaal gevestigd zijn zijn we in staat de nieuwste behandelingen en zorg methodes toe te passen.

 

Symposium voor dierenartsen en paraveterinairen
Ben je dierenarts, paraveterinair of studeer je voor dat prachtige vak kom dan tijdens Outdoor Gelderland 2022 naar het AniCura Symposium op donderdag 16 juni!

 

Schrijf je in voor het symposium via deze link

 

Waarom?
We nemen je mee in de wereld van verbinding. Verbinding met het dier en wat het dier voor ongelooflijk belangrijke rol vervult. En dus verbinding met jou. Een aantal sprekers neemt je mee op deze reis. We beloven je een boeiend programma.

 

Programma
09.30 – 10.00 uur Ontvangst
10.00 uur Opening
10.00 – 10.40 uur Spreker Paard & Welzijn
10.40 – 11.20 uur
11.20 – 12.00 uur AniCura Relatie tussen Mens - Dier - Diergeneeskunde (Werken bij AniCura)

Na inschrijving ontvang je een gratis parkeer- en dagkaart voor het Outdoor Gelderland op donderdag 16 juni 2022. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel jouw plek. Het symposium is van 10.00 tot 12.00 uur, ervoor en erna kun je het gehele event vrij bezoeken.

Daarnaast bieden wij de deelnemers in samenwerking met One Switch de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een ruiterfitheidtraining / voedingsadvies.

We zien je graag op donderdag 16 juni, tot dan!