Kids Club - Outdoor Gelderland

Kids Club

Kids club

 

Op woensdag 3 juli en zaterdag 6 juli organiseert Outdoor Gelderland de “Harry’s Horse KidsClub”.
Outdoor Gelderland gratis bezoeken, kijken naar sport en ponyrijden. Dat wil jij en je vriendjes en vriendinnetjes toch ook!!

programma

13.00ontvangst in het kinderdorp
13.15verdelen kinderen in groepjes (op basis van leeftijd)
13.30start speurtocht
14.00bekijken sport
14.30start mini persconferentie
15.00vrije invulling (ponyrijden, springkussen, knutselen, schminken)
17.30einde programma

groepsactiviteiten

speurtocht

Op het terrein van Outdoor Gelderland is een speurtocht uitgezet. Door het beantwoorden van diverse vragen kunnen er op diverse locaties letters verzameld worden. De letters vormen samen een woord. De groep met de snelste tijd en het juiste woord ontvangt een leuke prijs.

Er zullen twee versies van de speurtocht zijn, één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen.

mini persconferentie

In het perscentrum van Outdoor Gelderland kunnen twee groepjes 15 minuten lang vragen stellen aan een internationale pony ruiter of amazone. De persconferentie wordt geleid door de perschef van Outdoor Gelderland.

bekijken sport met een topsporter

De kinderen gaan samen met iemand die veel weet van topsport op de tribune zitten. De kinderen ontvangen uitleg over de sport en kunnen vragen stellen.
 

diverse individuele activiteiten o.a.

  1. knutselen
  2. ponyrijden
  3. diverse spelletjes
  4. schminken
  5. mini persconferentie

Tijdens Outdoor Gelderland worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. In het promodorp wordt een kinderdorp ingericht waar kinderen elke dag terecht kunnen om te springen op het springkussen, een workshop te volgen, geschminkt te worden en natuurlijk pony te rijden!

De Bixierubrieken voor dressuur, springen en mennen zijn door de KNHS speciaal ontwikkeld voor kinderen tot en met 13 jaar. Deze rubrieken zijn onderverdeeld in de lichtste klasse (AA), de middenklasse (A) en de zwaarste klasse (B1). Naast leuke spelletjes is er ook een begeleidingsproef voor de allerkleinste ruiters, die nog niet zelfstandig kunnen sturen.

Rosline Fanclub heeft drie bixie ringen op zaterdag en zondag tijdens Outdoor Gelderland 30 juni en 1 juli 2018! Er zullen veel kids zijn die op dit mooie grote evenement mee gaan doen. Zo een kans krijg je niet snel.