Ladies Day - Outdoor Gelderland

Ladies Day

Ladiesday

Ladiesday, de trouwe bezoeker van Outdoor Gelderland weet dat zaterdagmiddag in het teken staat van dames gehuld in prachtige jurken met bijpassende hoed. De dames trekken jaarlijks veel bekijks en genieten van een stijlvol middagprogramma in een sfeervolle ambiance. Een traditie die mevrouw Bep van der Velden jaren geleden in Arnhem is gestart en die in Vragender met veel genoegen – maar in een nieuw jasje – wordt voortgezet.
 
Klik hier voor het aanmeldformulier.
 
Ladiesday is ontstaan begin 1800 tijdens de beroemdste paardenrace van Engeland; The Royal Ascott Race. Als hoogtepunt van het jaar draait het tijdens deze race allang niet meer alleen om de sport, maar is het voor de dames dé uitgelezen kans om te experimenteren met style en fashion.
 
We gaan er nog niet téveel over vrijgeven, maar het thema van de Ladiesday 2022 is "White 'nd Bubbles by Moët and a touch of gold". We vragen de dames om tijdens de Ladiesday uit te pakken met de keuze voor de kleding en de accessoires. "Zien en gezien worden" is het nieuwe motto!
 
Programma Ladiesday zaterdag 18 juni 2022
14:00Ontvangst met diamantcocktail
 De Ladiesday start met een diamantcocktail bij Juweliershuis Aalbers op Outdoor Gelderland. In één glas champagne zit een echte diamant! De gelukkige winnares zal deze diamant door Juweliershuis Aalbers aangeboden krijgen in een ring aan het einde van het programma.
14:30 uurModeshow
  
  
16:00 uurHigh Wine
 Genieten van internationale topsport tijdens een heerlijke High Wine op de VIP-lounge van Outdoor Gelderland.
17:20 uurUitreiking sierraad door Juweliershuis Aalbers
 De heer H. Aalbers zal namens Juweliershuis Aalbers de ring met diamant overhandigen aan de winnares van de diamantcocktail
17:30 uurAfsluiting programma Ladiesday