Ladies Day - Outdoor Gelderland

Ladies Day

Ladies day

Op zaterdag 6 juli staat Outdoor Gelderland traditiegetrouw in het teken van de Ladies Day. Dit prachtige initiatief is vele jaren gelden door Bep van de Velden opgestart en houden wij graag in ere. De in Ascot-style geklede dames dragen tijdens deze bijzondere middag prachtige hoeden en trekken jaarlijks veel bekijks. We bieden u op deze mooie dag een stijlvol middagprogramma aan in een sfeervolle ambiance.

 

Naast de speciale activiteiten die voor u worden georganiseerd, met onder andere een kookworkshop en een high tea op de VIP loge, kunt u tijdens deze dag genieten van de hippische topsport. Aansluitend op het middagprogramma kunt u geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan de Culifair, waar u met een hapje en een drankje kan genieten van het aansluitende dressuurgala. Het volledige programma van de Ladies Day is als bijlage bij deze brief toegevoegd. De kosten bedragen €45,00 per persoon.

 

Programma Ladiesday zaterdag 6 juli

14:00 uur       Ontvangst met diamantcocktail

Diamantcocktail bij Juweliershuis Aalbers op Outdoor Gelderland. In één glas champagne zit een echte diamant! De gelukkige winnares zal deze diamant door Juweliershuis Aalbers aangeboden krijgen in een ring gedurende de prijsuitreiking van de mooiste hoed verkiezing.

 

14:30 uur       KookworkshopAsian Cuisine       

Leer zelf sushi maken met een sushi workshop. Bent u gek op de Japanse eetcultuur en eet u graag nigiri, maki en inari? Dan is een workshop sushi maken een echte aanrader. U leert van onze ervaren sushi-chefs hoe u deze lekkere Japanse gerechtjes maakt en kunt hierna natuurlijk aan tafel om de sushi zelf op te eten.Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk.

 

16.00 uur       High Wine

Genieten van internationale topsport tijdens een heerlijke High Wineop de VIP-loge van Outdoor Gelderland.

            

17.20 uur        Prijsuitreiking en groepsfoto

Prijsuitreiking voor de dame met de mooiste hoed verzorgd door Juweliershuis Aalbers. Naast de eervolle prijs wordt door dhr. Hans Aalbers de ring met diamant overhandigt aan de winnares van de diamantcocktail.

 

17.30 uur       Afsluiting programma

U bent vanzelfsprekend vrij om een bezoek te brengen aan de Culifair en aansluitend te genieten van het Anemone Horsetrucks dressuurgala

 

Aanmelden

In verband met een beperkte beschikbaarheid vragen we u het  antwoordformulier zo spoedig mogelijk te retourneren, maar uiterlijk voor vrijdag 21 juni 2019. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw inschrijving per e-mail

Versturen kan door per post of e-mail retour te sturen naar:

Outdoor Gelderland
Postbus 1079
6801 BB Arnhem

e. info@outdoorgelderland.nl
t. 0031(0)26 848 82 01