Ladies Day - Outdoor Gelderland

Ladies Day

Ladies day

Ladies Day. Dit prachtige initiatief is vele jaren gelden door Bep van de Velden opgestart en houden wij graag in ere. De in Ascot-style geklede dames dragen tijdens deze bijzondere middag prachtige hoeden en trekken jaarlijks veel bekijks. We bieden u op deze mooie dag een stijlvol middagprogramma aan in een sfeervolle ambiance.

Naast de speciale activiteiten die voor u worden georganiseerd, met onder andere een kookworkshop en een high tea op de VIP loge, kunt u tijdens deze dag genieten van de hippische topsport. Aansluitend op het middagprogramma kunt u geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan de Culifair, waar u met een hapje en een drankje kan genieten van het aansluitende dressuurgala. Het volledige programma van de Ladies Day is als bijlage bij deze brief toegevoegd. De kosten bedragen €45,00 per persoon.

Programma Ladiesday zaterdag 18 juni 2022

14:00 uur       Ontvangst met diamantcocktail

Diamantcocktail bij Juweliershuis Aalbers op Outdoor Gelderland. In één glas champagne zit een echte diamant! De gelukkige winnares zal deze diamant door Juweliershuis Aalbers aangeboden krijgen in een ring gedurende de prijsuitreiking van de mooiste hoed verkiezing.

 

14:30 uur       Modeshow

 

16.00 uur       High Wine

Genieten van internationale topsport tijdens een heerlijke High Wine op de VIP-loge van Outdoor Gelderland.

            

17.20 uur        Prijsuitreiking en groepsfoto

Prijsuitreiking voor de dame met de mooiste hoed verzorgd door Juweliershuis Aalbers. Naast de eervolle prijs wordt door dhr. Hans Aalbers de ring met diamant overhandigt aan de winnares van de diamantcocktail.

17.30 uur       Afsluiting programma

U bent vanzelfsprekend vrij om een bezoek te brengen aan de Culifair en aansluitend te genieten van het Anemone Horsetrucks dressuurgala

Aanmelden

U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw inschrijving per e-mail

Versturen kan door per post of e-mail retour te sturen naar:

Outdoor Gelderland
Postbus 1079
6801 BB Arnhem

e. info@outdoorgelderland.nl
t. 0031(0)26 848 82 01