Ladies Day - Outdoor Gelderland

Ladies Day

Ladies day

Traditiegetrouw staat Outdoor Gelderland op zaterdagmiddag 30 juni in het teken van de Ladiesday. De in Ascot-style geklede dames dragen tijdens deze bijzondere middag prachtige hoeden en trekken jaarlijks veel bekijks.

Ook in 2018 pakt Outdoor Gelderland tijdens de Ladiesday groot uit. We bieden u op deze mooie dag met een stijlvol middagprogramma aan in een sfeervolle ambiance. Naast de speciale activiteiten die voor u worden georganiseerd met onder andere verschillende workshops en een high tea op de VIP loge, kunt u tijdens deze dag genieten van de hippische topsport. Aansluitend op het middagprogramma kunt u geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan de Culifair, waar u met een hapje en een drankje kan genieten van het dressuurgala.

Programma Ladiesday zaterdag 30 juni

14:00 uur       Ontvangst met diamantcocktail

Diamantcocktail bij Juweliershuis Aalbers op Outdoor Gelderland. In één glas champagne zit een echte diamant! De gelukkige winnares zal deze diamant door Juweliershuis Aalbers aangeboden krijgen in een ring gedurende de prijsuitreiking.

 

14:30 uur       Modeshow Door Mode

Een fantastische modeshow op het modeplein van Outdoor Gelderland. De modellen van Door Mode showen de laatste trends op het gebied van mode & fashion.

 

15.00 uur       High Tea

Tijdens een heerlijke high tea wordt in de hoofdpiste een springrubriek verreden.

 

16.00 uur       Rit rond Outdoor Gelderland

Beleef de omgeving van Outdoor Gelderland tijdens een rit in de duurzame paardentram.

 

16:30 uur       Bezoek aan het kunstplein

U wordt uitgedaagd om mee te gaan in de wereld van de kunstenaar en zijn of haar werk. Meegaan met het verhaal wat gebouwd wordt tijdens Outdoor Gelderland 2018. Er zullen grote beelden van zeer herkenbare materialen zijn, flessen die eigenlijk nooit meer open kunnen, bekende portretten en dit allemaal in een woodstock achtige atmosfeer. In de open air ateliers kunt u aanraken, bespelen en creëren!

                       

17.20 uur        Prijsuitreiking en groepsfoto

Prijsuitreiking voor de dame met de mooiste hoed verzorgd door Door Mode.

 

Juweliershuis Aalbers overhandigt de ring met diamant aan de winnares van de diamantcocktail.

17.30 uur       Afsluiting programma

 

 

Aanmelden

Indien u zich voor de Ladiesday wilt aanmelden vragen wij u onderstaand antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen en uiterlijk vóór vrijdag 15 juni per post of e-mail retour te sturen naar:

Outdoor Gelderland
Postbus 1079
6801 BB Arnhem

e. info@outdoorgelderland.nl
t. 0031(0)26 848 82 01

Antwoordformulier Ladiesday 2018