Bijna hattrick voor Boston STH - Outdoor Gelderland

Bijna hattrick voor Boston STH

Vijfsterren overwinning voor Arc de Triomphe
June 5, 2015
Vijfde plek voor briljante Bonne Chance CW
June 7, 2015
Vijfsterren overwinning voor Arc de Triomphe
June 5, 2015
Vijfde plek voor briljante Bonne Chance CW
June 7, 2015
Toon alles

Bijna hattrick voor Boston STH

COMPIÈGNE – De op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Boston STH (Johnson x Quattro B) scoorde net geen hattrick op CDI Compiègne. Bij de young riders boekte de negenjarige hengst tweemaal een overwinning en werd hij in de Kür tweede. Een top prestatie dus van Boston STH en Denise Nekeman.

Op vrijdag begonnen Denise Nekeman en Boston STH met een overwinning met een score van maar liefst 75,351%. Een dag later was er weer een overwinning voor de veelbelovende combinatie met 73,860%. Vandaag was er voor Nekeman en Boston STH weer een top score: 75,850%. Maar dat was jammerlijk net niet genoeg voor de zege, maar wel voor een mooie tweede plek.

The Prinsjesdag sold Boston STH (Johnson x Quattro B) almost scored a hattrick at CDI Compiègne this weekend. Ridden by young rider Denise Nekeman the nine years old stallion won twice and became second in today’s Freestyle to Music.

At the first day Boston STH was victorious with a score of 75.351%. Yesterday Boston STH won again, scoring 73.860%. Today Boston finished second, scoring no less than 75,850%%!

Comments are closed.