Hotel - Outdoor Gelderland

Hotel

Hotel

In de omgeving van Sportcentrum Papendal zijn diverse hotels gesitueerd. Onderstaand een overzicht van de hotels waar Outdoor Gelderland mee samenwerkt. Hotelovernachtingen kunnen door u zelf bij een hotel naar keuze geboekt worden.


Postillion Hotel Arnhem is gelegen nabij de A12 en in een prachtige bosrijke omgeving. Een heerlijke plek om bij te komen. Breng een ontspannen middag door op het terras of verken Natuurpark De Hoge Veluwe op de fiets.

 

Reserveren onder vermelding van Outdoor Gelderland 2019


Van der Valk Hotel Arnhem is een gastvrij hotel met 100 ruimte kamers in verschillende luxe-typen en faciliteiten als een hotelbar en wellness. Het hotel is uniek gelegen op de Veluwe en perfect bereikbaar via de uitvalswegen A12 en A50. Van der Valk Hotel Arnhem bevindt zich direct naast het terrein van Outdoor Gelderland.

 

Reserveren kan middels de onderstaande knop met code ARN-OUTDOORGLD2019.


Residence De Wije Werelt is een eigentijdse luxe gezinscamping, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Residence De Weije Werelt ligt 10 minuten autorijden van Outdoor Gelderland.

 

Wanneer u boekt via Outdoor Gelderland krijgt u 10% korting op de verblijfskosten.