Route & Parkeren - Outdoor Gelderland

Route & Parkeren

Route & Parkeren

Routebeschrijving

Sportcentrum Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of u nu uit de richting Utrecht, Apeldoorn of Eindhoven komt, vanaf de A50 of A12 bent u zo op Outdoor Gelderland. Op de snelwegen wordt Papendal goed aangegeven. Wanneer u het terrein van Papendal oprijdt kunt u de borden Outdoor Gelderland volgen naar de juiste parkeerplaatsen.

Heeft u een parkeerkaart van Outdoor Gelderland? Volg op het terrein het nummer dat op uw parkeerkaart vermeldt staat, zodat u op de juiste plek komt (P1, P2, P3 etc.).

Adres voor de navigatie:
Papendallaan 3
6816 VD, Arnhem

 

Parkeren

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar op Outdoor Gelderland. Alle parkeerterreinen liggen dicht bij de hoofdingang waardoor niemand ver hoeft te lopen. U kunt een parkeerkaart aanschaffen vanaf €10,00 per auto.

 

Openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. U kunt tegenwoordig zelfs vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). U hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij de bushalte op het terrein.

U kunt daarnaast met buslijn 105 reizen. Dan stapt u uit bij de halte Van der Valk / Papendal. Deze buslijn rijdt ook in het weekend. Wanneer u het kruispunt oversteekt bent u binnen enkele minuten op Papendal.

Eenmaal op het terrein volgt u de borden Outdoor Gelderland en is het ongeveer 10 minuten lopen. Plan uw reis via www.9292.nl.

 

Taxi

Wilt u niet afhankelijk zijn van de bus? Pak dan een taxi. In slechts tien minuten brengt de taxichauffeur u naar Papendal. Er is zelfs een ‘Papendal-taxi’, deze kunt u reserveren via de receptie van hotel Papendal. De Papendal-taxi rijdt tussen 07.00-24.00u van en naar de Sonsbeekzijde van Centraal Station Arnhem.

Natuurlijk kunt u ook op eigen gelegenheid een taxi nemen. Bijvoorbeeld via Taxi Linsen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0031(0)26 364 0000. Wij raden u aan om de taxi in ieder geval een uur van te voren te reserveren, vermeld duidelijk dat het om een ‘Papendal-taxi’ gaat.
De kosten bedragen €12,50 per persoon per rit.