Route & Parkeren

Routebeschrijving

Paardensportcentrum Lichtenvoorde is ideaal gelegen en goed bereikbaar met de auto.

A12, A18 Doetinchem/Enschede, N18, N313, N312. In de omgeving van het evenement zullen routeborden staan, we vragen u het laatste stuk deze te volgen en niet de navigatie.

Adres voor navigatie:
Weijenborgerdijk 34
Vragender

GPS coördinaten:
N 51° 58.976' E 006° 35.948

PARKEREN

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar op Outdoor Gelderland. Alle parkeerterreinen liggen dicht bij de hoofdingang waardoor niemand ver hoeft te lopen. U kunt een parkeerkaart aanschaffen voor € 7,50 per ticket. Let op: voor kaarten aan de deur die op de dag zelf worden aangeschaft geldt een toeslag van € 1,50 per ticket.

OPENBAAR VERVOER

Outdoor Gelderland is bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein reist u naar treininstation Lichtenvoorde-Groenlo. Op het station neemt u vervolgens de bus (Arriva 191) richting Aalten Station en stapt u uit bij de halte Mercatorstraat in Lichtenvoorde. Vanaf de halte is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Weijenborgerdijk 34.

Heeft u een parkeerkaart van Outdoor Gelderland? Volg op het terrein het nummer dat op uw parkeerkaart vermeldt staat, zodat u op de juiste plek komt (P1, P2, P3 etc.).