Route & Parkeren - Outdoor Gelderland

Route & Parkeren

Route & Parkeren

Routebeschrijving

Sportcentrum Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of u nu uit de richting Utrecht, Apeldoorn of Eindhoven komt, vanaf de A50 of A12 bent u zo op Outdoor Gelderland. Op de snelwegen wordt Papendal goed aangegeven. Wanneer u het terrein van Papendal oprijdt kunt u de borden Outdoor Gelderland volgen naar de juiste parkeerplaatsen.

Heeft u een parkeerkaart van Outdoor Gelderland? Volg op het terrein het nummer dat op uw parkeerkaart vermeldt staat, zodat u op de juiste plek komt (P1, P2, P3 etc.).

Adres voor de navigatie:
Papendallaan 3
6816 VD, Arnhem

 

Parkeren

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar op Outdoor Gelderland. Alle parkeerterreinen liggen dicht bij de hoofdingang waardoor niemand ver hoeft te lopen. U kunt een parkeerkaart aanschaffen vanaf €10,00 per auto.

 

Openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. U kunt tegenwoordig zelfs vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). U hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij de bushalte op het terrein.

U kunt daarnaast met buslijn 105 reizen. Dan stapt u uit bij de halte Van der Valk / Papendal. Deze buslijn rijdt ook in het weekend. Wanneer u het kruispunt oversteekt bent u binnen enkele minuten op Papendal.

Eenmaal op het terrein volgt u de borden Outdoor Gelderland en is het ongeveer 10 minuten lopen. Plan uw reis via www.9292.nl.

 

Taxi

Wilt u niet afhankelijk zijn van de bus? Pak dan een taxi. In slechts tien minuten brengt de taxichauffeur u naar Papendal. Er is zelfs een ‘Papendal-taxi’, deze kunt u reserveren via de receptie van hotel Papendal. De Papendal-taxi rijdt tussen 07.00-24.00u van en naar de Sonsbeekzijde van Centraal Station Arnhem.

Natuurlijk kunt u ook op eigen gelegenheid een taxi nemen. Bijvoorbeeld via Taxi Linsen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0031(0)26 364 0000. Wij raden u aan om de taxi in ieder geval een uur van te voren te reserveren, vermeld duidelijk dat het om een ‘Papendal-taxi’ gaat.
De kosten bedragen €12,50 per persoon per rit.

 

Shuttle

Outdoor Gelderland beschikt over een shuttle service die onze gasten tijdens het evenement van en naar het hotel kan brengen. Meer informatie hierover kan opgevraagd worden via info@outdoorgelderland.nl.