Outdoor Gelderland Bixie Event

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig tijdens het mooiste topsportevenement van Gelderland, Outdoor Gelderland. Na je inschrijving ontvang je 2 gratis toegangskaarten!!

Vrijdag 14 juni kunnen jullie je inschrijven om in groepjes van 4 mee te rijden aan een clinic die wordt verzorgd door Michiel Mulder / Horse and You. Tijdens deze clinic maak je kennis met de discipline eventing. Hierbij spring je over natuurlijke hindernisjes om te oefenen. Afsluitend mag jij de hele cross rijden waarin je alles wat je hebt geleerd kunt uitvoeren! Echt een super leuke kans.

Zaterdag 15 juni is de piste gereserveerd voor de dressuurcombinaties. Je kunt kiezen uit de proeven BF1 t/m BF8. In de avond mogen de Bixie-toppers meedoen aan de parade in de hoofdpiste! Het thema van dit jaar is Parijs. Natuurlijk omdat je Olympische Spelen daar georganiseerd worden en Outdoor Gelderland een kwalificatie is. Wil je ook meedoen aan de parade? Vermeld dat dan in het veld opmerkingen bij je inschrijving.

Zondag 16 juni staan de fantastische hindernissen van Pluimers klaar voor onze springtoppers. Je kunt je inschrijven voor het springen in de volgende klassen: 10 cm, 20 cm, 30 cm, 40 cm en 50cm.

Natuurlijk is er voor iedere deelnemer een echte Outdoor Gelderland rozet beschikbaar en krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis. Het wordt een dag om nooit te vergeten. Wij zien jullie graag. Heb je nog vragen? Mail dan naar kimsmeets6@gmail.com.

Wil je nou meedoen aan deze leuke bixie wedstrijd? Meld je dan aan via www.knhs.nl 

 


 

Programma volgt snel!!!