Outdoor Gelderland Bixie Event

Op woensdag 12 juni zijn jullie uitgenodigd om gratis kennis te maken met de paardensport. Meld je aan via info@outdoorgelderland.nl 

Paardensport is leuk op topsportniveau, maar minstens zo bijzonder als je er mensen zomaar gelukkig van kan maken. Kinderen zijn welkom op Outdoor Gelderland om dit gratis te ervaren en er is ook heel veel voor ze te doen. 

Wat gaan we voor jullie doen?

Kidsclub

Op het terrein van Outdoor Gelderland wordt  een speurtocht uitgezet. Door het beantwoorden van diverse vragen kunnen er op diverse locaties letters verzameld worden. De letters vormen samen een woord. De groep met de snelste tijd en het juiste woord ontving een leuke prijs.

mini persconferentie

In het perscentrum van Outdoor Gelderland konden twee groepjes 15 minuten lang vragen stellen aan een internationale dressuur- of springruiter.

bekijken sport met een topsporter

De kinderen gaan samen met iemand die veel weet van topsport op de tribune zitten. De kinderen en kregen uitleg over de sport en kunnen vragen stellen.

Natuurlijk is er ruimte voor schminken, ponyrijden, knutselen en sapjes persen van biologische appeltjes. Al met al een heerlijke start van Outdoor Gelderland. 

 

 


 

Programma volgt snel!!!