Eten & Drinken - Outdoor Gelderland

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Naast (top)sport is ontspanning en gezelligheid een belangrijk onderdeel van Outdoor Gelderland. Genieten van de heerlijke gerechten in onze a la carte restaurants of lekker snacken bij één van de horecapunten op het terrein. Op het terrein Outdoor Gelderland worden verschillende locaties ingericht waar gegeten en gedronken kan worden. Lekkere verse broodjes, diverse smoothies, lekkere koffie maar natuurlijk ook vele andere lekkernijen zijn verkrijgbaar op het terrein.

Klik hier voor een overzicht van de catering tijdens Outdoor Gelderland.

 
Tijdens Outdoor Gelderland zullen wij gaan zorgen voor ontspanning en gezelligheid doormiddel van het creëren van diverse horeca gelegenheden op het evenemententerrein.
Genieten van de paardensport en heerlijke gerechten bij onze a la carte restaurants, beide liggen direct aan de springpiste.

MEET THE FISH

Bij ons restaurant kunt u genieten van een heerlijke fruit de mer. Bent u niet zo’n vis liefhebber? We serveren hier ook een mooie bavette van de green egg. In de naast gelegen champagnebar kunt u komen genieten van een glaasje bubbels met Oesters. Ons restaurant is dagelijks geopend van 12.00 – 00.00 uur.

DE BARRAGE

In deze sfeervolle brasserie zullen wij gerechten serveren die geïnspireerd zijn op het seizoen. Onze chefs zullen gerechten bereiden met mooie producten. Mooie gerechten in combinatie met een goede service zullen voor een onvergetelijke ervaring zorgen. De brasserie is dagelijks geopend van 10.30 – 00.00 uur.

PANORAMABAR "DE HOOFDPISTE"

In onze panoramabar kunt u genieten van de paardensport onder het genot van een heerlijk wijntje, wij kijken er naar uit om hier een gezellig feestje met u te vieren. Hier zullen diverse artiesten komen optreden.

FOODTRUCKS

Op het publieksterras zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn, waar voor ieder iets wils is te vinden is. Zoals heerlijk belegde broodjes, goede koffie, frietjes en Swirls.

Vragen of reserveren?

Informatie volgt snel.
(Reserveren is alleen mogelijk voor de restaurants)