Eten & Drinken - Outdoor Gelderland

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Genieten van de heerlijke gerechten in onze a la carte restaurants of lekker snacken bij één van de horecapunten op het terrein.

Lekker eten en drinken is ook een belangrijk onderdeel van Outdoor Gelderland.


Restaurant Papendal

Passie voor gezond, duurzaam en vooral lekker eten!

Tegenwoordig zijn wij heel bewust bezig met eten. Kreten als biologisch, superfood en puur zijn ons niet meer onbekend. Steeds meer mensen beseffen het belang van gezond en eerlijk eten. Al 45 jaar bereiden de koks met passie (h)eerlijk eten. En ja, genoemde kreten zijn een rode draad in alle culinaire uitspattingen, maar wat bij de chef-kok het allerbelangrijkste is, is dat eten lekker moet zijn.
Reserveer hier: 026-4837205

 

Asian Cuisine

Beleef de Aziatische keuken en geniet van heerlijke en verse gerechten!

Beleef Asian Cuisine tijdens Outdoor Gelderland. Laat de chef u verrassen met de lekkerste sushi en warme japas. Dit onder het genot van een heerlijk wijntje of lekkere bubbel. Voor ieder wat wils met asian style fish, vegetarische- en gegrilde gerechten. Dit allemaal vers bereid door de chef met alleen de beste ingrediënten.
Reserveer hier: 06-28805780

 

Publiekscatering

In samenwerking met onze publiekscateraar McKili Events worden er op het terrein van Outdoor Gelderland verschillende locaties ingericht waar gegeten en gedronken kan worden. Lekkere verse broodjes, diverse smoothies, lekkere koffie maar natuurlijk ook vele andere lekkernijen zijn verkrijgbaar op het terrein.

 

VIP Catering

MCKili Events is onze partner voor de VIP catering. Kwaliteit en full service zijn de belangrijkste kenmerken van onze VIP catering. Bent u geïnteresseerd in onze VIP arrangementen? Neem contact met ons op via info@outdoorgelderland.nl.

 

Zin in een feestje?

Een paardensportevenement zonder ‘ruiterbal’ is geen paardensportevenement. Op zowel vrijdag- als zaterdagavond zal er na afloop van het sportprogramma een DJ op het terras voor de restaurants een gezellig feestje bouwen.