Eten & Drinken

Naast (top)sport is ontspanning en gezelligheid een belangrijk onderdeel van Outdoor Gelderland. Genieten van de heerlijke gerechten in onze a la carte restaurants of lekker snacken bij één van de horecapunten op het terrein. Op het terrein Outdoor Gelderland worden verschillende locaties ingericht waar gezond gegeten en gedronken kan worden. Lekkere verse broodjes, diverse smoothies, lekkere koffie maar natuurlijk ook vele andere lekkernijen zijn verkrijgbaar op het terrein.

Klik hier voor een overzicht van de catering tijdens Outdoor Gelderland.

Het Paviljoen

Bij ons restaurant kunt u genieten van een heerlijke fruit de mer. Bent u niet zo’n vis liefhebber? We serveren hier ook een mooie bavette van de green egg. In de naast gelegen champagnebar kunt u komen genieten van een glaasje bubbels met Oesters. Ons restaurant is dagelijks geopend van 10.00 – 00.00 uur.

De Panoramabar

In onze panoramabar kunt u genieten van de paardensport onder het genot van een kopje koffie met zoete lekkernijen of een heerlijk gekoeld drankje.  Aansluitend aan het sportprogramma vinden hier de feestavonden plaats. 

Vragen of reserveren?

info@woodiesetenendrinken.nl
(Reserveren is alleen mogelijk voor de restaurants)