Ruiterfit met One Switch

Word ook ruiterfit op Outdoor Gelderland!

 Tijdens het internationale paardensportevenement Outdoor Gelderland 2023 verzorgt One Switch voor de jeugdige ruiters en amazones en breedtesporters ruiterfit-clinics. De deelname is open voor alle deelnemers aan de kwalificatiewedstrijden en finales om de Stoeterij Sterrehof Trofee en de Outdoor Gelderland Talenten Competitie.

 

De clinic gaan van start met een leuke en uitdagende groepstraining met oefeningen die de ruiter specifieke vaardigheden verbeteren. Als afsluiting is er een presentatie over het belang van voeding, training en arbeids/rustverhouding. Ook tijdens de Bixie dagen zal One Switch een leuke activiteit organiseren zodat ook de kleinsten en de begeleiders actief aan de slag kunnen. Een mooi programma dus!

 

Opgeven voor de ruiterfitclinics op woensdag 14  juni, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2022 kan via info@outdoorgelderland.nl. Op basis van de inschrijvingen wordt er een tijdschema opgesteld.

 

Ruiterfit met One Switch
One Switch biedt sport specifieke trainingen op maat voor professionele en amateurruiters in de dressuur, springen en eventing. Dit kan zowel op individueel niveau als in groepsverband. De trainingen worden afgestemd op het niveau van de deelnemers, wat ze voor iedereen toegankelijk maakt. Via een Ruiterfit Test is het mogelijk om te bekijken hoe het gesteld is met jouw ruiter specifieke vaardigheden. Als deelnemer ontvang je een  digitaal rapport en een trainingsschema waarmee je je vaardigheden kan verbeteren via de One Switch App. One Switch komt op locatie, maar heeft ook een trainingslocatie binnen Trisport Rhenen.

 

One Switch App
Naast fysieke trainingen is het ook mogelijk om online begeleid te worden met een online individueel trainingsplan middels de One Switch App. Dit kan worden ingezet als aanvulling op Personal Training of groepstrainingen, maar kan ook een middel zijn voor de ruiter om zelfstandig met zijn/haar ruiterfitheid aan de slag te gaan. De app beschikt ook over een community, uitdagingen, een persoonlijk profiel en een voedingsregistratiefunctie.

 

Voedingsadvies
Bij (top)sport hoort ook goede voeding. Ruiters en amazones maken vaak lange dagen en verrichten veel fysieke inspanning. Daar hoort voedzame voeding bij, waarmee de ruiter/amazone met voldoende energie de dag door kan komen en optimaal kan presteren. Ook op dit gebied kan One Switch adviseren, middels de app of één op één.