One Switch Clinics - Outdoor Gelderland

One Switch Clinics

Ruiterfit met One Switch

Outdoor Gelderland en One Switch slaan handen ineen

 

Tijdens Outdoor Gelderland 2019 zal One Switch op woensdag, zaterdag en zondag ruiterfit clinics gaan verzorgen  voor de jeugdige ruiters en amazones en breedtesporters. Niet alleen de finalisten die tijdens Outdoor Gelderland in de finales rijden voor de hoogste plaatsen zijn welkom, maar ook alle deelnemers die zich tijdens de kwalificatiewedstrijden van de Outdoor Gelderland Stoeterij Sterrehof Trophy en de Jeugddag Outdoor Gelderland hebben ingeschreven en natuurlijk de deelnemers en ouders van de BIXIE-rubrieken mogen deelnemen. De toegang is gratis!

 

De clinic gaat van start met een leuke en uitdagende groepstraining waarin oefeningen terug zullen komen die van belang zijn bij het verbeteren van de ruitersportspecifieke vaardigheden. De clinic wordt afgesloten met een presentatie over het belang van voeding, training en arbeidsrustverhouding. Deelname aan deze clinic is gratis, dus geef je snel op via info@outdoorgelderland.nl!! Ook tijdens de BIXIE-dag zal One Switch een leuke activiteit organiseren zodat ook de kleinsten lekker actief aan de slag kunnen. Een mooi prgramma dus!


One Switch biedt sportspecifieke trainingen op maat voor ruiters en amazones die zowel op professioneel als amateursniveau paardrijden binnen verschillende disciplines, waaronder dressuur, springen en eventing. Dit kan zowel op individueel niveau (Personal Training) als in groepsverband. De trainingen worden afgestemd op het niveau van de deelnemers, wat ze voor iedereen toegankelijk maakt. Ook een Ruiterfit Test is mogelijk om te kijken hoe het is gesteld met jouw ruiterspecifieke vaardigheden.  Hiervan ontvang je een digitaal rapport en een trainingsschema waarmee je je vaardigheden kan verbeteren via de One Switch App. One Switch komt op locatie, maar heeft ook een trainingslocatie binnen Trisport Rhenen. 

 

One Switch App

Naast fysieke trainingen is het ook mogelijk om online begeleid te worden met een online individueel trainingsplan middels de One Switch App. Dit kan worden ingezet als aanvulling op Personal Training of groepstrainingen, maar kan ook een middel zijn voor de ruiter of amazone om zelfstandig met zijn/haar ruiterfitheid aan de slag te gaan.  De One Switch App beschikt ook over een community, uitdagingen, een persoonlijk profiel en een voedingsregistratiefunctie. Tijdens Outdoor Gelderland heeft One Switch een leuke aanbieding voor de deelnemers die zich die dagen aanmelden voor de One Switch App, dus kom gezellig kennis maken. 

 

Voedingsadvies

Bij (Top)sport hoort ook een goede voeding. Ruiters en amazones maken vaak lange dagen en verrichten veel fysieke inspanning. Daar hoort voedzame voeding bij, waarmee de ruiter/amazone met voldoende energie de dag door kan komen en optimaal kan presteren. Ook op dit gebied kan One Switch adviseren, middels de One Switch App of één op één. 

 

Bent u enthousiast en wilt u meer informatie of kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact op. 

www.oneswitch.nl

info@oneswitch.nl