Kids club

 

Op woensdag 13 juni 2024 organiseert Outdoor Gelderland 'KidsClub'. De toegang is voor iedereen gratis en alle kinderen zijn welkom tijdens deze kindermiddag op Outdoor Gelderland. Kom kijken naar de sport, knutselen en gratis ponyrijden. Dat willen jij en je vriendjes en vriendinnetjes toch ook!? Je mag je vooraf per email aanmelden via info@outdoorgelderland.nl.

Programma

14.45 ontvangst in het kinderdorp
15.00 verdelen kinderen in groepjes (op basis van leeftijd)
15.15 start speurtocht
16.15 bekijken sport
16.45 start mini persconferentie
17.15 afsluiting programma
17.30 einde programma

 

Groepsactiviteiten

Speurtocht

Op het terrein van Outdoor Gelderland is een speurtocht uitgezet. Door het beantwoorden van diverse vragen kunnen er op diverse locaties letters verzameld worden. De letters vormen samen een woord. De groep met de snelste tijd en het juiste woord ontvangt een leuke prijs.

Er zullen twee versies van de speurtocht zijn, één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen.

Mini-persconferentie

In het perscentrum van Outdoor Gelderland kunnen twee groepjes 15 minuten lang vragen stellen aan een internationale ruiter of -amazone. De persconferentie wordt geleid door de perschef van Outdoor Gelderland.

Bekijken sport met een topsporter

De kinderen gaan samen met iemand die veel weet van topsport op de tribune zitten. De kinderen ontvangen uitleg over de sport en kunnen vragen stellen.
 

Diverse individuele activiteiten o.a.

  1. knutselen
  2. ponyrijden
  3. diverse spelletjes
  4. schminken
  5. mini-persconferentie

Alle dagen kinderspektakel

We hebben elke dag wat te doen voor de kinderen. Denk aan knutselen, kleuren, ponyrijden, hoefijzer gooien, sapjes persen, schilderen, poppenkast en zelfs kinderopvang.