Startlijst Stoeterij Sterrehof Trofee - Outdoor Gelderland

Startlijst Stoeterij Sterrehof Trofee

Stoeterij Sterrehof Trofee

De Stoeterij Sterrehof Outdoor Trofee is niet meer weg te denken op Outdoor Gelderland. Spannende finales voor landelijke pony- en paardencombinaties in een internationale piste. Maar voordat het zover is moeten de deelnemers zich kwalificeren. 

Finalesponsor Stoeterij Sterrehof is één van de vaste sponsoren van Outdoor Gelderland. Aangezien Ivo en Ellen Campagne van Stoeterij Sterrehof in Nunspeet veel waarde hechten aan de landelijke sport past de naamgeving van de landelijke competitie goed bij hun doelen.

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Stoeterij Sterrehof.

Uitnodigingen, inschrijvingen en kwalificaties

Deelname aan de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee in de klasse 1.10m (voorheen klasse L), 1.20m (voorheen klasse M) en 1.30m (voorheen klasse Z) is uitsluitend mogelijk door kwalificatie tijdens één van de voorselecties. De hoogst geplaatste 3 deelnemers per selectiewedstrijd, per rubriek, plaatsen zich voor de finales op Outdoor Gelderland.

Gekwalificeerde ruiters kunnen zich tot 7 dagen na de verreden kwalificatie inschrijven voor de finale tijdens Outdoor Gelderland. Na deze 7 dagen vervalt het recht op deelname en vult de organisatie de eerstvolgende startplek in.

Inschrijven kan door het op de wedstrijd ontvangen inschrijfformulier op te sturen naar Outdoor Gelderland. Het inschrijfformulier kan gemaild worden naar sport@outdoorgelderland.nl. In de lijst met wedstrijden wordt de uiterste inschrijfdatum voor de finale per kwalificatie aangegeven.

Het vraagprogramma voor de Stoeterij Sterrehof Trofee is binnenkort beschikbaar.