€4.020,- overhandigd aan de DVB Foundation - Outdoor Gelderland

€4.020,- overhandigd aan de DVB Foundation

PERSBERICHT – Toppaarden foutloos over 2.05m op Outdoor Gelderland
July 1, 2016
Remco Been wint Eisma Horses Media prijs
July 2, 2016
PERSBERICHT – Toppaarden foutloos over 2.05m op Outdoor Gelderland
July 1, 2016
Remco Been wint Eisma Horses Media prijs
July 2, 2016
Toon alles

€4.020,- overhandigd aan de DVB Foundation

Vanmiddag om 16.00 uur begon de vastgoedborrel op Outdoor Gelderland. Bij deze netwerk borrel kwamen genodigden bij elkaar in de Champagne bar. Tijdens de vastgoedborrel gaf Coby van Balen met Najama Voogd een presentatie van haar para dressuur amazones Lotte Krijnsen en Annemarieke Roling.

Lotte Krijnsen heeft de aangeboren ziekte, Neurofibromatose van Recklinghausen. Dit is een hele grillige neurologische ziekte die o.a. problemen geeft bij het lopen. Wanneer zij op een haar paard Zarienta zit, is ze pijnvrij. Door het rijden krijgt zij meer kracht in haar benen. Lotte heeft vorig jaar meegedaan aan de Europese kampioenschappen met het Nederlandse team.

Annemarieke Roling heeft dystonie, een neurologische aandoening die spier stoornissen veroorzaakt. Door aanpassingen in haar zadel, weet zij een betere balans te vinden.

De DVB Foundation werkt met ruiters met een beperking. Dankzij hun grote netwerk kunnen zij veel betekenen voor de para ruiters. Het doel van DVB Foundation is ondersteunen van het paardrijden voor gehandicapten. Met fondsen, sponsoring en donaties is de Foundation in staat om de van paarden genietende gehandicapten te steunen. Zij hebben het paard hard nodig voor hun fysieke en mentale welzijn en vertrouwen.

Tijdens de vastgoedborrel werd er geld opgehaald voor de DVB Foundation. Uiteindelijk heeft Outdoor Gelderland een mooi bedrag van €4.020,- kunnen overhandigen.

 

 

Comments are closed.