Harry’s Horse Kids Club groot succes! - Outdoor Gelderland

Harry’s Horse Kids Club groot succes!

Jelmer Hoekstra wint BKC prijs
July 2, 2016
Clinic Anky van Grunsven ‘Trainen voor de Olympische Spelen’
July 2, 2016
Jelmer Hoekstra wint BKC prijs
July 2, 2016
Clinic Anky van Grunsven ‘Trainen voor de Olympische Spelen’
July 2, 2016
Toon alles

Harry’s Horse Kids Club groot succes!

Vandaag was de tweede kindermiddag op Outdoor Gelderland. Het was een groot succes! Veel kinderen kwamen de middag bezoeken en amuseerde zich met vele activiteiten terwijl hun ouders konden genieten van de internationale springsport in de hoofd piste.

De kinderen konden tijdens de Harry’s Horse Kids Club weer rijden op pony’s van Manege de Waterberg, spelen op het springkussen, meedoen aan een speurtocht en ze kregen een rondleiding over het Outdoor Gelderland terrein.
Ook was er een handbal en een handboogschiet workshop. Met de handbal workshop konden de kinderen kennismaken met de handbal sport. Zo kregen ze de vaardigheden uitgelegd en mochten ze het handballen uitproberen. Met de handboogschiet workshop kregen ze eerst een demo van Jong Oranje. Daarna kregen ze de mogelijkheid, met begeleiding, zelf te ondervinden hoe je moet handboogschieten.

De kindermiddag had ook een Meet & Greet op het programma. De bekende ruiter was de CSI1* amazone Natasja Winninghof van Winning stables. De kinderen konden haar vragen stellen en een handtekening krijgen.

Als laatste was er ook een kleurwedstrijd. Vele kinderen hebben hun kleurplaat ingeleverd en er zijn prachtige tekeningen binnen gekomen. Uit al deze tekeningen zijn 3 winnaars gekozen. Een eerste prijs ging naar de 11 jarige Noa Keun, 2e prijs was voor de 8 jarige Roos Landwaard en de derde prijs is naar de 6 jarige Sjoerd Loos gegaan. Alle 3 de winaars,  van harte gefeliciteerd!! Jullie worden gecontacteerd voor jullie gewonnen prijzen.

noakeun Noa Keunrooslandwaard Roos LandwaardsjoerdloosSjoerd Loos

Comments are closed.