Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start - Outdoor Gelderland

Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start

Eddy de Wolff van Westerrode promoveert naar 5*-jurystatus
April 4, 2013
Volop strijd om finaleplek Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee
April 17, 2013
Eddy de Wolff van Westerrode promoveert naar 5*-jurystatus
April 4, 2013
Volop strijd om finaleplek Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee
April 17, 2013
Toon alles

Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start

Outdoor Gelderland pakt uit. Niet alleen met een nieuwe locatie, grandioze paardensport, een fantastisch strodorp, en de Culifair die mooier is dan ooit tevoren, maar ook qua toegangsprijzen. De kaartverkoop voor tribuneplaatsen op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag gaat vrijdag 12 april van start. De eerste week, tot en met 19 april, geeft Outdoor Gelderland 20% korting op de gehele bestelling.

Wie in de voorverkoop toegangskaarten besteld, kan direct stoelnummers reserveren. Tijdens het evenement zelf zijn er alleen losse tickets verkrijgbaar en is er dus geen stoelgarantie. Het evenement is permanent gratis toegankelijk, maar voor overdekte tribuneplaatsen op de sportieve hoogtepunten zijn toegangskaarten vereist.

Paarden spelen de hoofdrol op het veelzijdige evenement dat van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni plaatsvindt op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. De locatie beschikt over een fantastische all-weather bodem die er voor de Europese kampioenschappen dressuur en springen eind jaren negentig is neergelegd. Er zijn twee grote voorterreinen en een hoofdpiste beschikbaar waardoor de topruiters en -paarden optimaal kunnen presteren.

Topruiters uit binnen- en buitenland hebben zich daarom al aangemeld voor de internationale spring- en dressuurwedstrijden, waarvoor in totaal 200.000 euro aan prijzengeld is gereserveerd. De grootste som is te verdienen in de Grote Prijs van Gelderland op zondag 2 juni.

Terug van weggeweest is de internationale dressuur waarin Nederlandse topruiters het zullen opnemen tegen hun buitenlandse concurrenten. Zij rijden op zaterdagavond hun hoofdnummer, de kür op muziek. Ook in de lichte tour op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond wordt een spectaculair deelnemersveld verwacht. De toekomstige toppaarden van de internationale dressuur zullen het hierin tegen elkaar opnemen.

Outdoor Gelderland zou Outdoor Gelderland niet zijn als al deze topsport niet te beleven zou zijn in een geweldige ambiance. Ook op Papendal is er een strodorp met talloze lifestyle winkels, leuke buitenproducten, dieren, activiteiten voor kinderen en een zeer verzorgde Culifair, waar eten en drinken wordt verzorgd door restaurateurs en andere horecaondernemers uit de regio. Mis het niet: www.outdoorgelderland.nl/kaartverkoop-2013

 

Comments are closed.