Outdoor Gelderland gereed voor vijf dagen topsport en lifestyle - Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland gereed voor vijf dagen topsport en lifestyle

Facebook winnaars bekend!
June 28, 2016
Outdoor Gelderland van start
June 29, 2016
Facebook winnaars bekend!
June 28, 2016
Outdoor Gelderland van start
June 29, 2016
Toon alles

Outdoor Gelderland gereed voor vijf dagen topsport en lifestyle

Outdoor Gelderland is klaar om morgen, woensdag, de eerste ruiters in de hoofdpiste te ontvangen. Niets lijkt nog in de weg te staan voor vijf schitterende dagen vol paardensport met een enerverend randprogramma en op zaterdagavond de GLOCK MidSummer Dressage Night waarbij de tribunetickets richting uitverkoop gaan.

De liefhebbers hoeven zich bij regen niet uit het veld te laten slaan, want er zijn volop tribuneplaatsen en de paardensport is dit jaar bovendien vanuit de restaurants aan de hoofdpiste te bekijken. De vernieuwde indeling van het terrein is een echte aanwinst voor de elfde editie van Outdoor Gelderland op Nationaal Sportcentrum Papendal. Er is een uitgebreid promodorp met voor het eerst een mode- en een innovatieplein.

Terwijl internationale springruiters zich opmaken voor het serieuze werk op donderdag tot en met zondag, gaat Outdoor Gelderland morgen van start met landelijke spring- en dressuurfinales. Tot de highlights op vrijdagavond horen de Audi Zenna Prijs op 1.50m niveau, gevolgd door de altijd spectaculaire Stoeterij Sterrehof Six Bar rubriek waarbij zes opeenvolgende hindernissen op enorme hoogtes worden overwonnen door paard en ruiter.

Op zaterdag wordt er overdag gesprongen, waarna om 19.00 uur de dressuurruiters de dienst uitmaken in een wervelend dressuurprogramma met show, teamwedstrijden en clinics door de beste ruiters van Nederland zoals Anky van Grunsven, Edward Gal en Hans Peter Minderhoud. Op zondagmiddag wordt Outdoor Gelderland afgesloten door de Grote Prijs van de Provincie Gelderland presented by Sociëteit Gelre op 1.55m niveau.

Naast kindermiddagen, feestavonden, symposia, Ladies Day, oog voor lifestyle en heerlijk dineren biedt Outdoor Gelderland ook de Ride & Run aan. Op zaterdagochtend gaan maar liefst 297 teams van start over een traject, waarbij de een te paard zit en de ander er naast rent of fietst. Kortom, een veelzijdig programma waarbij de bezoeker haast ogen te kort komt.

De toegang op Outdoor Gelderland is elke dag gratis. Alleen op zaterdagavond en zondag wordt er een vergoeding gevraagd voor een tribuneplek.

www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.