Outdoor Gelderland op zoek naar duurzame ideeën - Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland op zoek naar duurzame ideeën

Eerste finalisten Outdoor Gelderland Pony en Paarden Trofee bekend
April 19, 2017
Weer 9 finaletickets uitgedeeld voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Paarden
April 28, 2017
Eerste finalisten Outdoor Gelderland Pony en Paarden Trofee bekend
April 19, 2017
Weer 9 finaletickets uitgedeeld voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Paarden
April 28, 2017
Toon alles

Outdoor Gelderland op zoek naar duurzame ideeën

Paardensport en duurzaamheid gaan al ruim vijf jaar hand in hand samen op het internationaal concours Outdoor Gelderland. Met het oog daarop organiseert Outdoor Gelderland in samenwerking met Ares Hogeschool een ‘Pitch en Win’ wedstrijd, waarbij studenten kunnen meedoen om hun duurzame idee te realiseren. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het duurzaamheidsseminar  ‘Iedereen verdient een groene toekomst’  op donderdag 29 juni.

Duurzaam ondernemen wordt in het hippische Nederlandse bedrijfsleven steeds belangrijker. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe duurzaamheid het beste kan worden toegepast en wat de mogelijkheden zijn.

Het doel is het duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk voor hippische ondernemers. Wat komt er allemaal bij kijken, welke kansen zijn er voor de toekomstige ondernemers en op welke wijze draagt het idee bij aan duurzaam ondernemen?

De student met het beste idee wint een jaar lang begeleiding duurzaam innoveren van Deloitte en BKC om te komen tot een eigen onderneming. Tevens krijgt hij of zij een startkapitaal van 1.000 euro.

De dertiende editie van Outdoor Gelderland vindt van 28 juni tot en met 2 juli op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Na de eerste dag met jeugd- en breedtesport springen, gaat het internationaal springen op donderdag van start. Op vrijdagavond is de Stoeterij Sterrehof Six Bar, op zaterdagavond het dressuurgala en op zondagmiddag de spectaculaire Grote Prijs op 1.55m niveau.

Inmiddels is Outdoor Gelderland al niet meer weg te denken van Sportcentrum Papendal. De sfeervolle restaurants, de zakelijke bijeenkomsten, het gevarieerde promodorp, kinderattracties en het evenemententerrein zijn ook dit jaar gratis toegankelijk voor publiek. De tickets voor de tribunes op zaterdagavond en zondagmiddag zijn in de voorverkoop te bestellen.

Meer info is te vinden op de vernieuwde website www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.