Pony’s

Ponys

De jeugd heeft de toekomst! Outdoor Gelderland gelooft heilig in het belang van topsport voor de ontwikkeling van breedtesport en de noodzaak van breedtesport voor succes in de topsport. Mede daarom staat op woensdag 27 juni de jeugddag weer op het programma van Outdoor Gelderland.

 

Uitnodigingen, inschrijvingen en kwalificaties

Deelname aan de finales van de Friso Woudstra Architecten BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee Pony’s is uitsluitend mogelijk door kwalificatie tijdens één van de voorselecties.

De hoogstgeplaatste deelnemers per selectiewedstrijd, per rubriek, plaatsen zich als volgt voor de finale van de Friso Woudstra Architecten BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee.

 

Springen
L nr. 1 t/m 4
M nr. 1 t/m 3
Z nr. 1 t/m 3
ZZ nr. 1 t/m 2

 

Dressuur
Tijdens de 3 voorselecties plaatsen per klasse de 3 beste ruiters zich voor de finale.
Gekwalificeerde ruiters kunnen zich tot 7 dagen na de verreden kwalificatie inschrijven voor de finale tijdens Outdoor Gelderland. Na deze 7 dagen vervalt het recht op deelname en vult de organisatie de eerstvolgende startplek in.
Inschrijven kan door het op de wedstrijd ontvangen inschrijfformulier op te sturen naar Outdoor Gelderland. Het inschrijfformulier kan gemaild worden naar info@outdoorgelderland.nl. In de lijst met wedstrijden wordt de uiterste inschrijfdatum voor de finale per kwalificatie aangegeven.

 

Startlijsten

Zodra deze bekend zijn vindt u hier de startlijsten voor de Friso Woudstra Architecten Outdoor Gelderland BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee

* Startlijsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.