Alleen nog staanplaatsen tijdens GLOCK Midsummer Dressage Night - Outdoor Gelderland

Alleen nog staanplaatsen tijdens GLOCK Midsummer Dressage Night

Ernesto Canseco wint Eisma Horsemedia Prijs
July 1, 2017
Bart Bles wint Hotel Papendal Prijs
July 1, 2017
Ernesto Canseco wint Eisma Horsemedia Prijs
July 1, 2017
Bart Bles wint Hotel Papendal Prijs
July 1, 2017
Toon alles

Alleen nog staanplaatsen tijdens GLOCK Midsummer Dressage Night

De tribunetickets voor de GLOCK Midsummer Dressage Night op zaterdagavond 1 juli op Outdoor Gelderland zijn uitverkocht. Maar geen paniek, want deze geweldige dressuuravond is ook vanaf de korte zijde en vanuit het Papendal restaurant te bewonderen. De weersvoorspellingen voor vanavond zijn goed, dus je hoeft niet te schuilen voor de regen.

Na de opening om 19.30 uur gaat bondscoach dressuur Rien van der Schaft van start met een clinic met winnaars van de jeugddag op woensdag. De Zweedse topruiter Patrik Kittel geeft aansluitend tekst en uitleg bij de trainingen van zijn paarden.

Springruiters
Springruiters Gert van den Hof, Doron Kuipers, Ben Schröder en Piet Raijmakers gaan vanaf 20.20 uur de strijd met elkaar aan in een kür op muziek, na intensieve begeleiding door Adelinde Cornelissen, Mara de Vries, Nicole Werner en Anky van Grunsven. Behalve dat ze allemaal willen winnen, zal er ook veel te lachen zijn! Tussendoor is er een tuigpaardenshow en aandacht voor de DVB Foundation.

GLOCK’s Dream Boy
Als klapstuk van de avond verzorgen GLOCK ruiters Edward Gal en Hans Peter Minderhoud een dressuurclinic om niet te missen. Hans Peter komt met de schitterende en zeer talentvolle KWPN-hengst GLOCK’s Dream Boy in de ring, waarbij Edward hem zal begeleiden en vertelt over de trainingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *