Gratis ponyrijles op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Gratis ponyrijles op Outdoor Gelderland

Masterclass Tuigpaarden weer op Outdoor Gelderland
April 20, 2015
Datum Horses.nl Talentendagen op Outdoor Gelderland bekend
May 10, 2015
Masterclass Tuigpaarden weer op Outdoor Gelderland
April 20, 2015
Datum Horses.nl Talentendagen op Outdoor Gelderland bekend
May 10, 2015
Toon alles

Gratis ponyrijles op Outdoor Gelderland

Het internationaal spring- en dressuurconcours Outdoor Gelderland van dinsdag 30 juni tot en met 5 juli biedt gratis ponyrijden aan en dat is meer dan alleen een rondje rijden. Op woensdag 1 juli kunnen kinderen van 14.00 tot 16.30 uur een gratis rijles krijgen van een gediplomeerd instructeur. Het kinderprogramma op Sportcentrum Papendal in Arnhem gaat op zaterdag 4 juli verder met allerlei activiteiten.

De gratis proeflessen tijdens de Kids Club On The Move worden verzorgd door maneges uit Arnhem en omgeving: Stal Mansour, Hippisch Centrum De Waterberg, Manege De Fruithof en De Nieuwe Heuvel. Naast de rijles krijgen de kinderen antwoord op al hun vragen en mogen ze onder begeleiding de pony borstelen. Inschrijven kan via www.outdoorgelderland.nl.

De FNRS steunt het initiatief van de proeflessen en zal tien Paard&Leren spellen beschikbaar stellen aan de scholen die zich het eerst aanmelden via de site. Voor de kinderen die deelnemen aan de proeflessen en zich willen inschrijven bij één van de deelnemende maneges zal een leuk cadeau klaar liggen.

Voor de kindermiddag op zaterdag hoeft er niet ingeschreven worden. Het ontvangst is om 13.00 uur in het kinderdorp, waarna er onder meer een speurtocht is, een minipersconferentie met een internationale ruiter en een rondleiding door de stallen met internationale paarden. Er kan geknutseld worden, geschminkt, er is een springkussen en de toren van Pisa en gratis ponyrijden. Kortom, heel veel vermaak terwijl de ouders naar de paardensport kunnen kijken.

Kaartverkoop
Outdoor Gelderland is gratis te bezoeken. Enkel voor de zaterdagavond (Grand Prix kür op muziek en de Intermediaire I dressuur) en voor de zondagmiddag (Grote Prijs springen) wordt er een vergoeding gevraagd. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan voor degenen die verzekerd willen zijn van de beste zitplaatsen. Leden van de FNRS ontvangen 10% korting op de kaartverkoop via de website van de FNRS.

Comments are closed.