Datum Horses.nl Talentendagen op Outdoor Gelderland bekend - Outdoor Gelderland

Datum Horses.nl Talentendagen op Outdoor Gelderland bekend

Gratis ponyrijles op Outdoor Gelderland
April 25, 2015
Tweede Grote Prijs van 2015 voor Bonne Chance CW
May 11, 2015
Gratis ponyrijles op Outdoor Gelderland
April 25, 2015
Tweede Grote Prijs van 2015 voor Bonne Chance CW
May 11, 2015
Toon alles

Datum Horses.nl Talentendagen op Outdoor Gelderland bekend

Na een zeer succesvolle eerste editie van de Horses.nl Talentendagen in 2014 jaar zal Horses.nl dit jaar weer op zoek gaan naar hét Horses.nl springtalent van 2015! Ook dit jaar zal het evenement opnieuw plaatsvinden in Arnhem tijdens Outdoor Gelderland dat plaatsvindt van 30 juni tot en met 5 juli. De selectie voor de Horses.nl Talentendag wordt verreden op woensdag 1 juli en de finale op zondag 5 juli, vlak voor de Grote Prijs van Outdoor Gelderland!

De ‘Horses.nl Talentendagen’ is een talentenjacht voor springruiters en amazones. Je kan zowel starten in de categorie pony’s als paarden. Voorwaarden zijn wel dat je bij de pony’s minimaal L geklasseerd bent. Val je onder de categorie paarden, dan dien je minimaal 5 winstpunten te hebben in de klasse B.

Tijdens de selectie dag op woensdag 1 juli rijden de deelnemers vier onderdelen waar ze apart op worden beoordeeld. Adelinde Cornelissen zal het dressuurmatig werken van de ruiters beoordelen en tips meegeven die ook in de volgende onderdelen kunnen worden meegenomen. Het rijvaardig inspringen zal worden beoordeeld door een bekende springruiter. Het derde onderdeel is het springen van een parcours dat kritisch zal worden beoordeeld door weer een andere top springruiter, de namen van deze ruiters worden binnenkort bekend gemaakt. Het laatste onderdeel, de capaciteitentest, wordt verzorgt door het Adelinde Training Center.

De acht deelnemers die de hoogste scores hebben na alle vier onderdelen mogen door naar de finale op zondag 5 juli. Tijdens deze finale hebben alle acht finalisten een mentaal gesprek met de coaches van het Adelinde Training Center. Vervolgens springen de finalisten opnieuw een parcours. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door Adelinde Cornelissen, de twee springruiters en het Adelinde Training Center!

Wil jij meedoen aan de Horses.nl Talentendagen 2015? Houd de website dan goed in de gaten, de inschrijving gaat z.s.m. van start!

Comments are closed.