Gratis proefles ponyrijden op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Gratis proefles ponyrijden op Outdoor Gelderland

Driekwart van winnend landenteam naar Outdoor Gelderland
May 24, 2013
Ontmoet Anky op Outdoor Gelderland
May 28, 2013
Driekwart van winnend landenteam naar Outdoor Gelderland
May 24, 2013
Ontmoet Anky op Outdoor Gelderland
May 28, 2013
Toon alles

Gratis proefles ponyrijden op Outdoor Gelderland

Topsportevenement Outdoor Gelderland viert woensdag de aftrap van haar negende editie. Van heinde en ver komen topsportpaarden naar Nationaal Sportcentrum Papendal om van 29 mei tot en met 2 juni aan de spring- en dressuurwedstrijden deel te nemen, maar er komen ook manegepaarden naar Arnhem! Voor het eerst zijn er gratis proeflessen te volgen.

Op woensdagmiddag 29 mei kunnen kinderen ervaring op doen met het ponyrijden. Diverse maneges uit de omgeving van Arnhem komen met hun pony’s, paarden en gediplomeerd instructie naar Arnhem om gratis proeflessen te geven. De les begint met een stukje theorie waarbij het één en ander wordt uitgelegd over de pony’s en het ponyrijden, maar ook over het poetsen, opzadelen en de diverse gangen. De paardrijles duurt ongeveer 15 minuten, waarna er een vragenrondje volgt. Het enige wat de deelnemers hoeven te doen is zich van tevoren aan te melden via het inschrijfformulier op de website van Outdoor Gelderland. Er is nog een aantal plekken vrij.

Op de woensdagmiddag zijn er volop kinderactiviteiten op Outdoor Gelderland. Ook op zondag zijn er pony’s om op te rijden en is er een nonstop programma met spelletjes, een speurtocht en een ontmoeting met een topruiter. Als shows treden bijvoorbeeld de Historische Cavelerie met tenues uit 1813 op en is er een spectaculaire demonstratie door de beste voltigeurs uit Nederland. Wie van de beste spring- en dressuurpaarden van de wereld wil genieten, kan vanaf de tribunes genieten van mooie sport.

www.outdoorgelderland.nl

 

Comments are closed.