Havikerwaard vanaf begin bij Outdoor Gelderland betrokken - Outdoor Gelderland

Havikerwaard vanaf begin bij Outdoor Gelderland betrokken

restaurants, dineren, outdoor gelderland
Dineren langs de ring
June 11, 2018
Standhouder in beeld: HBL Trading
June 16, 2018
restaurants, dineren, outdoor gelderland
Dineren langs de ring
June 11, 2018
Standhouder in beeld: HBL Trading
June 16, 2018
Toon alles

Havikerwaard vanaf begin bij Outdoor Gelderland betrokken

Jan van de Kamp, dochter Patricia Stemerdink en kleindochter Karlijn op Outdoor Gelderland 2017

In 2005 vond de eerste editie van Outdoor Gelderland plaats, toen nog in De Steeg. Vanaf dat allereerste begin is Jan van de Kamp van Dekstation De Havikerwaard erbij betrokken. “Het is een geweldig paardenevenement met internationale allure. Het zet Gelderland op de kaart.”

Gelderland is een echt paardenland en Jan van de Kamp zit er met de Havikerwaard midden in. Hij draagt de paardensport een warm hart toe en daarom sponsort hij Outdoor Gelderland vanaf het eerste uur. “We begonnen om meer naamsbekendheid voor de stal te krijgen, maar ik vind het minstens even belangrijk dat er goede concoursen worden georganiseerd waar paardenminnend Nederland terecht kan”, vertelt hij. “Outdoor Gelderland is zo’n evenement, waar de hele omgeving direct van meeprofiteert.”

Ook sportief gezien gaat Van de Kamps paardenhart sneller kloppen op Outdoor Gelderland. Vorig jaar nog won zijn eigen dekhengst Lord Sandro DDH de Grote Prijs (ex aequo) onder Bart Bles. Ook dit jaar zullen een stuk of vijf paarden van De Havikerwaard van start gaan in Arnhem. Nu met nieuwe stalamazone Maud Roosendaal (21) in het zadel.

“Maud doet het heel goed, zeker met de jongere paarden. De oudere paarden lopen tweesterrubrieken of zwaarder. Dan is ervaring van groot belang. Het zou mooi zijn als ze goed presteert, maar daar gaan we niet voetstoots van uit. We leggen de lat hoog, maar soms is er wat meer tijd nodig”, besluit Jan van de Kamp nuchter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief