Kennis delen is kracht - Outdoor Gelderland

Kennis delen is kracht

Nieuw: Masters. Hoe hoog gaat de lat?
May 11, 2019
#Durftevragen: Coby geeft antwoord
May 20, 2019
Nieuw: Masters. Hoe hoog gaat de lat?
May 11, 2019
#Durftevragen: Coby geeft antwoord
May 20, 2019
Toon alles

Kennis delen is kracht

W.G. de Haas namens Aeres MBO Barneveld, en Mariska Gerrits namens Outdoor Gelderland ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Aeres MBO Barneveld gaat een vernieuwde samenwerking aan met Outdoor Gelderland. Op 14 mei is de overeenkomst ondertekend. De samenwerking heeft voor beide partijen als doel, mede door de inzet van Aeres studenten, om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het internationaal concours.  

Aeres MBO Barneveld timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Mede door het in gebruik nemen van het Aeres Hippisch centrum in Kootwijkerbroek, heeft de opleiding nog meer landelijke bekendheid gekregen.

Dit professionele centrum beschikt over 6.5 hectare met overdekte binnen- en buitenrijbanen, stallingsmogelijkheden voor ongeveer 60 paarden en logies faciliteiten voor 25 studenten. Daarnaast beschikt Aeres MBO Barneveld over 30 eigen opleidingssportpaarden.

Naast educatie heeft Aeres MBO Barneveld als doel studenten actief te betrekken bij het reilen en zeilen van zowel het hippisch centrum als het werken op hippische evenementen. 

Door een samenwerking aan te gaan met Outdoor Gelderland geeft Aeres MBO Barneveld studenten ruimte aan innovatie en ontwikkeling in een authentieke leeromgeving. Dit bevordert de kwaliteit van het onderwijs en maakt de studenten interessant voor de beroepspraktijk.

Tevens past het in de visie van Outdoor Gelderland om een maatschappelijke bijdrage te leveren om jong volwassenen te ondersteunen bij het opdoen van hun praktijkervaring.

De samenwerking met Outdoor Gelderland sluit daarom naadloos aan bij zowel het onderwijsprogramma van de studenten als bij de filosofie van Outdoor Gelderland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *