Waarom jij Outdoor Gelderland niet mag missen... - Outdoor Gelderland

Waarom jij Outdoor Gelderland niet mag missen…

Nieuw: NK Video rijden door We All Ride
April 15, 2019
SoSo Bixie op Outdoor Gelderland
May 3, 2019
Nieuw: NK Video rijden door We All Ride
April 15, 2019
SoSo Bixie op Outdoor Gelderland
May 3, 2019
Toon alles

Waarom jij Outdoor Gelderland niet mag missen…

Staat Outdoor Gelderland van dinsdag 3 tot en met zondag 7 juni 2019 al in jouw agenda? Het belooft weer een dynamische editie te worden met springsport op internationaal topniveau. Het dressuurgala op zaterdagavond heeft als thema ‘Zo vader, zo zoon, zo moeder, zo dochter’ en laat diverse aspecten van de dressuursport en –fokkerij zien.

Divers programma
Outdoor Gelderland staat ook bekend om de heerlijke terrassen, het uitgebreide promodorp, de Ladies Day op zaterdag en de feestavonden. Voor de spannende jeugd- en basissportwedstrijden zijn de selecties inmiddels van start gegaan. Er zijn bixiewedstrijden, kindermiddagen en ruiterfitclinics door One Switch. Nieuw is het Nederlands kampioenschap Video Rijden door We All Ride.

Topruiters
Hoofdmoot is natuurlijk de internationale springsport, waar talrijke topruiters op af komen. Zo reden voorgaande jaren onder meer Beezie Madden, Beat Mändli, Meredith Michaels-Beerbaum en Piergiorgio Bucci mee en wat te denken van de Grote Prijs-winnares van 2018, Simone Blum op DSP Alice die datzelfde jaar de Wereldruiterspelen won? De Nederlandse top doet ook steevast mee, waaronder de nieuwe Outdoor Gelderland ambassadeur Marc Houtzager, Jeroen Dubbeldam, Jur Vrieling, Frank Schuttert en Willem Greve.

Kom jij ook?
Naast de CSI3* rubrieken is er een CSI1* reeks en op de vrijdagavond voor het eerst een altijd spannend Master springen. Elk jaar bezoeken meer dan 30.000 mensen Outdoor Gelderland. Kom jij dit jaar ook?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief