Michelin sterren stralen op Culifair Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Michelin sterren stralen op Culifair Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland Trofee selectie verplaatst
May 12, 2014
Outdoor Gelderland in zee met Multimax
May 16, 2014
Outdoor Gelderland Trofee selectie verplaatst
May 12, 2014
Outdoor Gelderland in zee met Multimax
May 16, 2014
Toon alles

Michelin sterren stralen op Culifair Outdoor Gelderland

Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem staat van woensdag 4 tot en met maandag 9 juni aanstaande weer in het teken van het hippische evenement Outdoor Gelderland in combinatie met de Culifair. Diverse bekende topchefs koken er de sterren van de hemel.

Vorig jaar werd het paardensportfestijn voorzien van een extra dimensie met de introductie van de Culifair, een culinair evenement dat zich direct al op de kaart zette als dé ontmoetingsgelegenheid voor zakelijk Arnhem.

Het succes van vorig jaar vormde voor de organisatie aanleiding om het evenement deze editie nóg grootser aan te pakken. Zo worden er nu dagelijks businesslunches en netwerkborrels georganiseerd, zijn er optredens van diverse bekende artiesten en wordt er voor het eerst een sterrenrestaurant ingericht.

Organisator Bauke Dekker: “In samenwerking met Sterrenkoks.nl beschikken we gedurende het gehele evenement over een fraai ingericht restaurant waar drie chefs uit de Nederlandse culinaire eredivisie dagelijks bij toerbeurt zowel tijdens de lunch als het diner een vriendelijk geprijsd driegangen verrassingsmenu presenteren. Het gaat daarbij om Rik Jansma van De Basiliek in Harderwijk, Wouter van Laarhoven van De Molen in Kaatsheuvel en Peter Gast van ‘t Schulten Hues in Zutphen. Gezamenlijk zorgen zij er vol verve voor dat Arnhemmers nu eindelijk eens niet hun stad uit hoeven om op sterrenniveau te eten.”

Tot de overige restaurants behoren onder andere Hotel Papendal, Ask de Chef, Tante Loes en Eetcafé de Waterberg.

‘s Avonds zijn er knallende feestavonden. Op donderdag 5 juni treedt top showband Broadway op, op zaterdag 7 juni is DJ Ferri Somogyi van de partij, waarna DJ Dennis van der Geest op zondag 8 juni afsluit met de beste platen uit de jaren 70, 80 en 90. De grootste knaller zal op vrijdagavond 6 juni zijn met optredens van Gerard Joling, Glennis Grace en Charly Luske. Entreekaarten kosten 100 euro (inclusief drank) en zijn online te bestellen via www.culifair2014.nl. De toegang tot de overige avonden is gratis.

www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.