Nieuw: Bixiedagen op Outdoor Gelderland. Inschrijfdatum vervroegd! - Outdoor Gelderland

Nieuw: Bixiedagen op Outdoor Gelderland. Inschrijfdatum vervroegd!

Wat je misschien nog niet wist over Outdoor Gelderland
March 8, 2018
Nieuwe looks voor Outdoor Gelderland
April 17, 2018
Wat je misschien nog niet wist over Outdoor Gelderland
March 8, 2018
Nieuwe looks voor Outdoor Gelderland
April 17, 2018
Toon alles

Nieuw: Bixiedagen op Outdoor Gelderland. Inschrijfdatum vervroegd!

Outdoor Gelderland geeft de jeugd nu nog meer kans om deel te nemen aan een paardenevenement met internationale allure. Voor het eerst worden op 30 juni en 1 juli Bixiedagen georganiseerd in samenwerking met Rosline Fanclub. Er zijn maar liefst drie Bixie wedstrijdringen. Een unieke kans voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar om op Outdoor Gelderland te kunnen rijden. De inschrijfdatum is vervroegd! Inschrijven kan vanaf 1 april (!!!) via www.concours.nl.

Over Bixie
De Bixierubrieken voor dressuur, springen en mennen zijn door de KNHS speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Deze rubrieken zijn onderverdeeld in de lichtste klasse (AA), de middenklasse (A) en de zwaarste klasse (B1). Naast leuke spelletjes is er ook een begeleidingsproef voor de allerkleinste ruiters, die nog niet zelfstandig kunnen sturen. Kijk voor meer info op: www.knhs.nl/bixie.

De Rosline Fanclub
De Rosline Fanclub is in 2016 opgericht door Cindy Denessen en Solange Hermans. De Rosline Fanclub zet zich in voor de promotie en het organiseren van Bixie-evenementen. Cindy en Solange zijn al geruime tijd actief als ambassadeur van Bixie in Nederland.
Sinds juli 2017 is Rosline tevens de officiële Bixiepartner van de KNHS om Bixie in heel Nederland te promoten en te ondersteunen.
Cindy Denessen van Rosline, “Het is belangrijk dat we samenwerken om zo de instroom van jeugdige ruiters te bevorderen op een leuke, veilige en vooral spontane manier. Wij zijn erg blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan om daarmee ons gezamenlijk netwerk hiervoor in te zetten”.
Woordvoerder KNHS vult aan, “Wij ben erg blij met deze speciale aandacht voor onze jongste ruiters. Het is belangrijk dat jonge kinderen plezier beleven aan de paardensport en vertrouwen krijgen in zichzelf en hun pony. Bixie is hiervoor uitermate geschikt. Rosline richt zich met haar speciale fanclub helemaal op deze jonge doelgroep en sluit met de Bixie evenementen goed aan op de belevingswereld van de kinderen”.

Word lid van de Rosline Fanclub
Voor € 27,- per kalenderjaar kunnen kinderen lid worden van de Rosline Fanclub en ontvang je een leuk welkomstkado. Het Rosline Fanclub lidmaatschap is inclusief het lidmaatschap van de KNHS per kalenderjaar, waarmee je kunt deelnemen aan Bixierubrieken en -evenementen. Je krijgt de Bixie Start/Stempelkaart thuisgestuurd.

Ben je al lid van de KNHS en wil je ook lid worden van de Rosline Fanclub? Dan kan dat voor € 15,- per kalenderjaar. Je ontvangt dan en leuk welkomstpakket en profiteert van alle voordelen en word je geïnformeerd over de Bixie wedstrijden en het Rosline Bixie Dream Team en het Rosline Youtube Team! Ben je Bixiefan, dan moet je echt lid worden van deze enthousiaste fanclub! www.roslinefanclub.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief