Nieuw: Borculo CDI Veulenveiling tijdens Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Nieuw: Borculo CDI Veulenveiling tijdens Outdoor Gelderland

Ben jij een ‘Earlybird’?
May 4, 2019
Nieuw: Masters. Hoe hoog gaat de lat?
May 11, 2019
Ben jij een ‘Earlybird’?
May 4, 2019
Nieuw: Masters. Hoe hoog gaat de lat?
May 11, 2019
Toon alles

Nieuw: Borculo CDI Veulenveiling tijdens Outdoor Gelderland

Weet je wat je straks ook kan op Outdoor Gelderland? Een dressuurveulen kopen! Veulenveiling Borculo introduceert tijdens ons dressuurgala de Borculo CDI Veulenveiling! Deze nieuwe veiling van een vijftal zeer exclusieve dressuurveulens vindt op zaterdagavond 6 juli plaats.

Jan Markink, voorzitter van de organiserende Stichting Nationale Eliteveiling Borculo, is enthousiast over het nieuwste initiatief: “Met de Borculo CDI Veulenveiling erbij bieden we als vooruitstrevende veilingorganisatie een uniek en compleet aantal veilingmogelijkheden aan, uitgesmeerd over het veulenseizoen.”

“Ik ben ook de organisatie van Outdoor Gelderland dankbaar. Op deze wijze kunnen we een passend platform voor een veiling van exclusieve dressuurveulens aanbieden. Ik denk dat we elkaar hier goed hebben gevonden. Dit initiatief sluit aan bij de wens van Outdoor Gelderland om tot een aantrekkelijk en gevarieerd programma voor de dressuur te komen.”

‘Zo vader, zo zoon, zo moeder, zo dochter’

Niet voor niks heeft het dressuurgala, dat in de avond van 6 juli zal plaatsvinden, het thema ‘Zo vader, zo zoon, zo moeder, zo dochter’ gekregen. Tijdens de derde editie van deze populaire dressuuravond wordt het publiek ook een bijzondere pas de deux voorgeschoteld, waarbij bekende dressuurruiters met hun zoon of dochter in de ring verschijnen.

Anky, Emmelie en Marieke

Daarnaast bestaat het programma onder meer uit een door Anky van Grunsven verzorgde clinic en zullen Emmelie Scholtens en Marieke van der Putten met opvallende hengsten acte de présence geven.

Bij verschillende onderdelen zal er een (genetische) link bestaan met de veulencollectie van de CDI veiling. Een duidelijke link met Veulenveiling Borculo wordt sowieso gerealiseerd door Bart Veeze. Hij verschijnt met de op de veiling verkochte hengst Imposantos in de baan op het concoursterrein van Sportcentrum Papendal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief