Outdoor Gelderland: Hoofdrol voor Gal en Minderhoud - Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland: Hoofdrol voor Gal en Minderhoud

Edward Gal met Voice winnaar van de Grand Prix Ing. Gastion Glock Prijs
May 31, 2013
CCV Prijs en Audi van Mossel Prijs
June 1, 2013
Edward Gal met Voice winnaar van de Grand Prix Ing. Gastion Glock Prijs
May 31, 2013
CCV Prijs en Audi van Mossel Prijs
June 1, 2013
Toon alles

Outdoor Gelderland: Hoofdrol voor Gal en Minderhoud

Edward Gal en partner Hans Peter Minderhoud uit Harskamp spelen de hoofdrol in de dressuurrubrieken op Outdoor Gelderland. Edward Gal stuurde de KWPN-hengst Voice (v. De Niro) op vrijdagavond glansrijk naar de Grand Prix overwinning nadat ze vorige week een winnend debuut neerzetten in Roosendaal. Hans Peter Minderhoud won de kür op muziek in de Prix St.Georges met de KWPN-hengst Glock’s Ziësto, nadat hij gisteren al de Interfloor Prijs, de inloopproef, won met een gigantische voorsprong.

 De dressuurproef van Edward Gal werd vanavond na al haar hoogtepunten beloond met 75,68% en dat was ruim vijf procent meer dan de nummer twee, de Belgische Claudia Fassaert met haar olympische dressuurpaard Donnerfee (v. De Niro). Een schitterende uitslag voor rubriekssponsor Ing. Gaston Glock, die sponsor is van Gal en Minderhoud. Ook op de derde plaats finishte een olympisch duo: Patrick van der Meer met de geweldig dravende Uzzo (v. Lancet).

 Hans Peter Minderhoud zette de hoogste score tot nu toe neer: 79,65% in de internationale Lichte Tour met Glock’s Ziësto (v. Lancet). De expressief bewegende KWPN-hengst bracht publiek en jury’s in vervoering en sloeg een enorm gat met de concurrentie. Als tweede in de Eisma Horses Media Prijs met 72,75% volgde Geert Jan Raateland op Zorro (v. Jazz). Zaterdagavond om 20.30 uur gaat de hoofdrubriek van start, de Grand Prix kür op muziek.

 De belangrijkste springrubriek van vrijdag gewonnen door Albert Zoer met Wollie Bollie (v. Cantos). In deze GLD Grafimedia Prijs op 1.50m niveau finishte twee oud-olympische medaillewinnaars als derde en vierde: Albert Voorn met Tobalio (v. Numero Uno) en Jeroen Dubbeldam met Utascha SFN (v. Lux).

Beste Nederlander in de 1.35m Neptunus Prijs was Wesley Heijdens op de derde plaats met Ullrich (v. Indoctro). In de 1.45m Outdoor Gelderland Prijs was dat Bart Bles met de winnaar van de dag ervoor: Wolisco DDH (v. Nolisco) die nu derde was.

www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.