OUTDOOR GELDERLAND: MEER DAN ALLEEN PAARDENSPORT - Outdoor Gelderland

OUTDOOR GELDERLAND: MEER DAN ALLEEN PAARDENSPORT

Masterclass tuigpaarden opnieuw naar Outdoor Gelderland
April 17, 2014
Succesvolle aftrap van vernieuwde PAVO Masterclass Tuigpaarden
April 28, 2014
Masterclass tuigpaarden opnieuw naar Outdoor Gelderland
April 17, 2014
Succesvolle aftrap van vernieuwde PAVO Masterclass Tuigpaarden
April 28, 2014
Toon alles

OUTDOOR GELDERLAND: MEER DAN ALLEEN PAARDENSPORT

Terwijl de beste spring- en dressuurruiters uit Nederland en buitenland in de piste strijden, ontvouwt Outdoor Gelderland van 4 tot en met 9 juni zeer interessante programma’s voor ondernemers. Voor het bedrijfsleven, al dan niet aan paarden gerelateerd, zijn er op het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem volop netwerkmogelijkheden en zijn er vrijwel dagelijks congressen.

Op woensdag 4 juni is er een netwerkbijeenkomst voor diverse Gelderse ondernemersverenigingen. Op donderdag 5 juni staat de Vastgoedborrel gepland, een jaarlijks terugkerend business event met inspirerende sprekers en een netwerkborrel op de CuliFair. Tegelijkertijd wordt hier geld ingezameld voor het goede doel de DVB Foundation, dat paardrijden voor gehandicapten ondersteunt.

Op vrijdag 6 juni wordt er een congres georganiseerd door de provincie Gelderland, waarbij diverse evenementenorganisaties samengebracht worden om kennis te delen en deel te nemen aan een aantal workshops.

Outdoor Gelderland organiseert op vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur een congres in samenwerking met de KNHS en Innosport met als thema ‘Hippische Sport van Conservatief naar Innovatief’. Hierbij worden hippische innovaties belicht vanuit de invalshoeken sportpraktijk, wetenschappelijke onderbouwing en toepasbaarheid. Experts vanuit de sport, het bedrijfsleven en de wetenschap gaan met u het gesprek aan.

Tevens staat de vrijdag in het teken van de Ondernemersdag met het LTO Noord, CAH Vilentum en Vereniging Eigen Paard, met als doel om kennis te delen en te netwerken. Ontvangst van dit symposium is om 14.00 uur, waarna oud-voorzitter Jorien van den Herik en twee succesvolle ondernemers, Frank Kloppert (uitgever van Pelican magazines) en Jan de Vries (voorzitter Outdoor Gelderland en oprichter BMC) spreken over een aantal stellingen met betrekking tot het ondernemen in de hippische sector.

Op zaterdag vindt traditiegetrouw de Ladies Day plaats. Tijdens deze middag staan er diverse activiteiten op en rondom Outdoor Gelderland gepland, waaronder een diamantcocktail, een rondrit over het terrein, corsages maken en een high tea. Natuurlijk wordt de middag afgesloten met de mooiste-hoed-verkiezing.

Voor een aantal van de bovengenoemde congressen en activiteiten kunnen mensen zich nog inschrijven, meer informatie is terug te vinden op de website www.outdoorgelderland.nl onder het kopje informatie.

Wie trek heeft gekregen en wil napraten over de bijeenkomsten of de paardensport, kan een heerlijke tijd doorbrengen op de CuliFair. Talrijke restaurants etaleren het beste uit hun keuken en ’s avonds volgt er natuurlijk een feest.

Comments are closed.