Roelofsen Horse Trucks hoofdsponsor Jeroen Dubbeldam - Outdoor Gelderland

Roelofsen Horse Trucks hoofdsponsor Jeroen Dubbeldam

Vandaag heeft het droevige bericht ons bereikt dat Jan Maarten Kramer is overleden
December 28, 2014
Upgrade voor Outdoor Gelderland
March 26, 2015
Vandaag heeft het droevige bericht ons bereikt dat Jan Maarten Kramer is overleden
December 28, 2014
Upgrade voor Outdoor Gelderland
March 26, 2015
Toon alles

Roelofsen Horse Trucks hoofdsponsor Jeroen Dubbeldam

Olympisch en wereldkampioen Jeroen Dubbeldam hult zich in de kleuren van Roelofsen Horse Trucks en vervoert binnenkort zijn toppaarden in een moderne 7-paards-vrachtwagen met riante living van Jonny Roelofsen. Het bedrijf uit Raalte is hoofdsponsor van Jeroen Dubbeldam geworden voor de komende drie jaar.

Jonny Roelofsen, die de paardensport een warm hart toedraagt en talrijke evenementen sponsort, heeft zijn naam al jaren verbonden aan de KNHS-Roelofsen Jeugd Competitie die dit jaar het 15-jarig jubileum viert, en de Roelofsen Raalte Salland Cup. Ondertussen liep hij met het idee rond om een topruiter te ondersteunen en richtte zich tot Jeroen Dubbeldam.

“Nog voordat hij wereldkampioen werd. De manier waarop Jeroen werkt, is ook onze manier. Het streven naar perfectie, het aandacht geven aan alle details om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Niet goed is geen optie. Buiten dat is Jeroen een heel prettig persoon in de omgang, representatief en communicatief vaardig. Een goede ambassadeur voor ons product. Ik ben trots dat we deze samenwerking aangaan”, vertelt Jonny Roelofsen.

Dubbeldam is er ‘heel erg blij mee’, zoals hij het zelf zegt. “Ik denk dat we in onze wereld het nodige voor elkaar kunnen betekenen. We hebben een goed plan gemaakt en het ziet er heel mooi uit. Het is niet zo dat ik zonder sponsor m’n ding niet kan doen, maar een sponsor die je ondersteunt om topsport te doen geeft wel veel meer rust. Sport is nummer één bij mij op stal, maar dat is wel een heel dure hobby. Dan moet je er teveel dingen bij naast doen om het hele financiële plaatje rond te krijgen. Denk aan handel en ruiters trainen. Dat zal nog wel gebeuren, maar ik hoef er de nadruk niet meer op te leggen. Ik kan me nu weer focussen op de topsport”, vertelt Jeroen Dubbeldam, die zijn vizier gericht heeft op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. In oktober kreeg de ruiter al de toezegging van het Springpaarden Fonds Nederland dat zijn succespaard Zenith SFN tot die tijd aangehouden wordt.

Dit weekend zijn Jeroen Dubbeldam en zijn partner Annelies Vorsselmans tijdens ICNN Drachten voor het eerst in de ring te zien met de sponsoruitingen van Roelofsen Horse Trucks.

Roelofsen Horse Trucks ontwikkelt tailormade transport solutions. Het gaat om trucks, op maat gemaakt en gebouwd met duurzame materialen met behulp van de modernste technieken en perfecte afwerking. Van basic transport, servicetrucks, race- en rally auto’s tot luxueuze meerpaards trucks.

www.roelofsen-raalte.nl

www.staldesjiem.nl

Comments are closed.