Rokus de Jong medewerker van het jaar! - Outdoor Gelderland

Rokus de Jong medewerker van het jaar!

Felix Haßmann wint Gemeente Arnhem prijs
July 3, 2016
PERSBERICHT – Michel Hendrix winnaar Grote Prijs Outdoor Gelderland
July 3, 2016
Felix Haßmann wint Gemeente Arnhem prijs
July 3, 2016
PERSBERICHT – Michel Hendrix winnaar Grote Prijs Outdoor Gelderland
July 3, 2016
Toon alles

Rokus de Jong medewerker van het jaar!

Outdoor Gelderland is niets zonder haar medewerkers en vrijwilligers. Daarom is er dit jaar een ‘Medewerker van het jaar’ verkiezing gehouden. Per functie was een vrijwilliger uitgekozen die vertegenwoordiger was tijdens de verkiezing. Op deze vertegenwoordiger kon tot en met zaterdag worden gestemd.  Vanmiddag na de Primeval Tuigpaardenshow, was de bekendmaking van de ‘Medewerker van het jaar’. Rokus de Jong en zijn team Jos Oudhof hebben deze titel gekregen.

Rokus de Jong werkt al 31 jaar voor Outdoor Gelderland, wat voorheen tot 2005 Champion Arnhem was. Rokus en Jos zorgen  niet alleen voor dat de medewerkers mobiel zijn met golfkarretjes(beheer Wagenpark), maar hij regelt ook de samenwerking met hulpdiensten zoals politie, brandweer, ambulance, EHBO en berging diensten. Hij doet het nog altijd met plezier en wil het graag nog jaren blijven doen.

Wanneer we terug blikken op Outdoor Gelderland 2016, is de functie van Rokus en Jos meer dan alleen het beheer van het Wagenpark en samenwerking tussen hulpdiensten. Ze zijn een algeheel aanspreekpunt voor iedereen die even snel wat willen vragen of iemand zoeken. Zij zijn van alles op de hoogte en weten precies iedereen naar de juiste plaats te sturen. Bij het Wagenpark beheer hoort ook een strakke planning. Zo zorgen zij dat iedere dag de facilitaire jongens, stal medewerkers, shuttle service en iedere andere medewerker die snel een golfkar nodig heeft, deze tot hun beschikking hebben. Hebben ze geen karretjes, dan brengen ze je hoogst persoonlijk naar de plek waar je moet zijn.

Als prijs kreeg Rokus de Jong een hele mooie horloge van Juweliershuis Aalbers en een heerlijke aardbeientaart.

 

Comments are closed.