Selecties om Outdoor Gelderland Trofee in april van start - Outdoor Gelderland

Selecties om Outdoor Gelderland Trofee in april van start

Nieuwe stap voor Chris van Dam / EQ International
December 21, 2015
Outdoor Gelderland wordt nog ‘groener’
April 3, 2016
Nieuwe stap voor Chris van Dam / EQ International
December 21, 2015
Outdoor Gelderland wordt nog ‘groener’
April 3, 2016
Toon alles

Selecties om Outdoor Gelderland Trofee in april van start

Het internationaal paardensportevenement Outdoor Gelderland van 29 juni tot en met zondag 3 juli op Papendal in Arnhem staat dit jaar in het teken van de Olympische Spelen en zal voor veel topruiters de ultieme voorbereiding zijn op het spektakel in Rio de Janeiro. Die bijzondere ambiance kunnen de landelijke ruiters ook proeven, want binnenkort beginnen de selectiewedstrijden weer voor de finales om de Outdoor Gelderland Trofee voor pony’s en paarden.

Nieuw is een landelijke springproef op 1.30m niveau voor ponyruiters op woensdag 29 juni, een rubriek die op verzoek van de KNHS aan het programma is toegevoegd. Ponyamazones die kans maken op afvaardiging naar het Europees kampioenschap kunnen hieraan deelnemen, zodat zij en hun pony’s extra routine opdoen in een wedstrijdring die vergelijkbaar is met die op het EK.

De Outdoor Gelderland Trofee, mede mogelijk gemaakt door Stoeterij Sterrehof van Ivo en Ellen Campagne uit Nunspeet, is voor basissportruiters een unieke kans om aan de start te verschijnen op een topevenement. De springfinales voor paarden vindt op woensdag 29 juni plaats, de finale klasse M op donderdag 30 juli en de finale klasse L op zondag 3 juli. Voor ponyruiters zijn de finales springen klasse L tot en met ZZ en de finales dressuur klasse M1 tot en met Z2 op woensdag 29 juni.

De selectiewedstrijden voor de finales om de Outdoor Gelderland Trofee beginnen al in april en zijn te vinden op www.outdoorgelderland.nl.

Comments are closed.