Topavond voor Sociëteit Gelre op Stoeterij Sterrehof - Outdoor Gelderland

Topavond voor Sociëteit Gelre op Stoeterij Sterrehof

Ride & Run tijdens Outdoor Gelderland
April 13, 2016
Kaartverkoop Outdoor Gelderland van start
May 2, 2016
Ride & Run tijdens Outdoor Gelderland
April 13, 2016
Kaartverkoop Outdoor Gelderland van start
May 2, 2016
Toon alles

Topavond voor Sociëteit Gelre op Stoeterij Sterrehof

De Sociëteit Gelre, de businessclub met leden met een bijzondere band met paardensport en tevens sponsor van Outdoor Gelderland, was dinsdag 19 april te gast op Stoeterij Sterrehof van Ivo en Ellen Campagne in Nunspeet.

“We hebben al verschillende stallen mogen bezoeken, zoals Stal Eurocommerce, Karim El Zoghby en Theo Janssen en dit keer werden we van harte welkom geheten op Stoeterij Sterrehof”, vertelt Theo Driessen, voorzitter van de Sociëteit Gelre.

“We kregen een geweldig ontvangst. Wat een prachtig terrein. Alles zag er top uit. Ivo en Ellen Campagne zijn echt topsportmensen op paardengebied. We kregen een rondleiding, waarbij Ivo vertelde over hun fokkerij en hoe zij tegen de paarden aankijken. Interessant! De Sociëteit Gelre komt zes keer per jaar bijeen, waarvan twee keer per jaar op een hippische accommodatie. Zo krijgen de leden ook de eigenaren van de paarden te zien en wat er allemaal bij komt kijken om (top)sport te kunnen bedrijven.”

Marc Houtzager, tweevoudig deelnemer aan de Olympische Spelen met een ‘Sterrehof-paard’ waarbij hij in Londen bijdroeg aan teamzilver op Sterrehof’s Tamino, gaf het gezelschap van zo’n 85 man een clinic. Te paard zat Edward van den Bragt, stalruiter van Stoeterij Sterrehof. Namens organisatiebureau EQ International gaf Nataly van Eykel een presentatie over de nieuwste plannen voor Outdoor Gelderland.

De Socitëteit Gelre bedankt Ivo en Ellen Campagne voor de geweldige ontvangst en de voortreffelijke catering met barbeque door Buitenpoort Catering uit Bemmel.

Bekijk hier alle foto’s van deze avond op de Facebook pagina van Outdoor Gelderland

Comments are closed.