Ride & Run tijdens Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Ride & Run tijdens Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland wordt nog ‘groener’
April 3, 2016
Topavond voor Sociëteit Gelre op Stoeterij Sterrehof
April 23, 2016
Outdoor Gelderland wordt nog ‘groener’
April 3, 2016
Topavond voor Sociëteit Gelre op Stoeterij Sterrehof
April 23, 2016
Toon alles

Ride & Run tijdens Outdoor Gelderland

De tweede editie van Ride & Run vindt plaats op zaterdag 2 juli tijdens Outdoor Gelderland, op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Tijdens dit multisport event, georganiseerd door de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) en Bit (paardenmagazine), komen paardrijden, mountainbiken en hardlopen samen. In teamverband werk je aan je fitheid en gezondheid. Het is gezellig en je bent lekker bezig in de natuur.

Buitensporten. De natuur in. Dat is beleving, dat is avontuur. Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar de combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning. Zou het niet fantastisch zijn als iedereen de sport zou kunnen uitoefenen die hem of haar het meeste aanspreekt? Maar dan wel nog steeds met elkaar, bijvoorbeeld op een fiets, hardlopend of te paard. Zodat familie, vrienden en collega’s samen kunnen genieten, terwijl iedereen datgene doet waaraan ze het meest plezier beleven.

Teams
Teams bestaan uit ruiter met een of twee hardlopers of een team van een ruiter met een of twee mountainbikers. Teams met hardlopers kunnen kiezen uit een onverharde route van 5 of 10 kilometer. Nieuw dit jaar zijn de teams met moutainbikers. Voor hen wordt een route uitgestippeld van 20 kilometer. De routes van Ride & Run starten vanaf Outdoor Gelderland en gaan door omgeving Schaarsbergen.

Interesse?
Inschrijven kan vanaf 13 april. Kijk voor meer informatie, handige trainingsschema’s, blogs, artikelen en inschrijven op www.rideandrun.nl

Comments are closed.