Uit De Gelderlander: Voldaan gevoel na Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Uit De Gelderlander: Voldaan gevoel na Outdoor Gelderland

Uitslag van de loterij is bekend
June 3, 2013
BTW-tarief bij jonge paarden gewijzigd
October 29, 2013
Uitslag van de loterij is bekend
June 3, 2013
BTW-tarief bij jonge paarden gewijzigd
October 29, 2013
Toon alles

Uit De Gelderlander: Voldaan gevoel na Outdoor Gelderland

Chris van Dam, directeur van EQ International, kijkt met een voldaan gevoel terug op zijn evenement Outdoor Gelderland. Goede sport, mooie winnaars en bovenal lovende kritieken van alle betrokken partijen.

“Toeschouwers, ruiters, standhouders, ze zijn allemaal tevreden. Dat sterkt ons in de gedachte dat we hier een goede doorstart hebben gemaakt.”

Het paardensportevenement Outdoor Gelderland vond de afgelopen acht jaar steeds plaats in De Steeg. Omdat daar alles steeds opnieuw moest worden opgebouwd, zag Van Dam er geen toekomst meer. Vervolgens kwam Papendal in beeld, waar vroeger al met veel succes een vergelijkbaar evenement, Champion Gelderland, werd gehouden.

Van Dam: “Papendal is voor ons een schot in de roos gebleken. In de eerste plaats omdat we hier alle faciliteiten hebben. De hele infrastructuur is aanwezig. In de tweede plaats omdat de sfeer goed is. Papendal ademt topsport. Dat willen wij ook.”

In de komende jaren hoopt Van Dam Outdoor Gelderland uit te bouwen tot een internationaal topevenement. “Het prijzengeld moet weer omhoog. En ik wil dat het volgend jaar vijf dagen lang zwart ziet van de mensen en niet alleen in het weekeinde.”

Bron: De Gelderlander

Comments are closed.