Wereldtop weet Outdoor Gelderland weer te vinden - Outdoor Gelderland

Wereldtop weet Outdoor Gelderland weer te vinden

Brigitte Boss-beeld voor GP-winnnaar
May 27, 2018
Joyce Heuitink zoekt paratalent op Outdoor Gelderland!
June 6, 2018
Brigitte Boss-beeld voor GP-winnnaar
May 27, 2018
Joyce Heuitink zoekt paratalent op Outdoor Gelderland!
June 6, 2018
Toon alles

Wereldtop weet Outdoor Gelderland weer te vinden

Topamazone Meredith Michaels-Beerbaum is er ook dit jaar weer bij op Outdoor Gelderland. Foto Wendy Scholten

Een startveld om u tegen te zeggen, met internationale springruiters uit de wereldtop. Wereldbekerwinnares Beezie Madden komt naar Outdoor Gelderland (26 juni t/m 2 juli), net als Meredith Michaels-Beerbaum, Beat Mändli en vele anderen. Dat wordt springsport om van te smullen.

Meer geld
Springruiters uit alle windstreken weten Outdoor Gelderland te vinden. Dat is niet voor niets: de uitstekende entourage, faciliteiten en sfeer staan bekend over de hele wereld. Daarbij komt dat er dit jaar een nog grotere prijzenpot beschikbaar is, in totaal maar liefst 165.000 euro.

In de Hotel Papendal Prijs op 1,45m niveau op donderdag is er 10.000 euro extra te verdienen, de Grote Prijs van de Provincie Gelderland zondag is met 5.000 euro verhoogd naar in totaal 65.000 euro. Ook de CCV Prijs vrijdag (1,50m) en de 1,45m Stoeterij Sterrehof Prijs zaterdag zijn goed gedoteerd. Ook is er 5.000 euro extra voor de internationale 1.35m rubrieken om de Havikerwaard Prijzen.

Jeroen Dubbeldam
Genoeg reden dus voor de deelnemers om met het mes tussen de tanden te rijden. Nederlandse springgrootheid Jeroen Dubbeldam is present, net als nummer 43 van de wereldranglijst Jur Vrieling. Vlak ook Michael Greeve, Michel Hendrix, Willem Greve en Aniek Poels niet uit. Misschien gaan de jeugdige maar o zo getalenteerde amazones Lisa Nooren of Sanne Thijssen dit jaar wel voor een schitterende strijd zorgen. En wat te denken van Amerikaan Wilton Porter? Vorig jaar moest hij de winst in de Grote Prijs nog delen met ‘thuisruiter’ Bart Bles op Lord Sandro DDH van De Havikerwaard. Zij zullen er op gebrand zijn om dat succes te evenaren.

Het wordt vuurwerk in de Arnhemse springpiste, zoveel is duidelijk. Een dag voordat de internationale wedstrijden van start gaan, komen de startlijsten online. Kom ook genieten van deze topsporters.

Wil je weten wanneer Outdoor Gelderland gratis toegankelijk is en wanneer we een vergoeding vragen? Klik dan hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief