Zomerse taferelen op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Zomerse taferelen op Outdoor Gelderland

Opbouw Outdoor Gelderland in volle gang
June 3, 2014
Henrik Worst wint de Stoeterij Sterrehof Trofee
June 4, 2014
Opbouw Outdoor Gelderland in volle gang
June 3, 2014
Henrik Worst wint de Stoeterij Sterrehof Trofee
June 4, 2014
Toon alles

Zomerse taferelen op Outdoor Gelderland

Met zon en zomerse temperaturen in het vooruitzicht en een gevarieerd programma voor eenieder staat er niets meer in de weg voor een onvergetelijke editie Outdoor Gelderland, dat woensdag 4 juni van start gaat.Het zesdaags paardensportevenement, dat ruiters uit binnen- en buitenland trekt en zich tot en met Pinkstermaandag 9 juni afspeelt op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem, is veel meer dan alleen een hippisch gebeuren.

Voor de niet-paardenliefhebbers is er een uitgebreid promodorp, waar de nieuwste zomeroutfits bij elkaar geshopt kunnen worden en wat te denken van de CuliFair met de lekkerste hapjes en drankjes, verzorgd door diverse restaurants uit en rondom Arnhem? Naast de dagelijkse businesslunches en netwerkborrels is er zelfs een eensterrenrestaurant ingericht met drie chefs uit de Nederlandse culinaire eredivisie.

Bereid je voor op lange zomeravonden, want tot in de late uurtjes is het elke dag feest op Outdoor Gelderland. Met uitzondering van de feestavond op vrijdag 6 juni met onder andere Gerard Joling, Glennis Grace en Charly Luske is de toegang gratis.  Wie de sfeer van Ladies Day wil opsnuiven, kan op zaterdagmiddag terecht. In Ascot-stijl geklede dames trekken jaarlijks veel bekijks met hun prachtige hoeden en outfits.

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Op zaterdag is er een non-stop programma van 13.00 tot 17.00 uur met onder andere een speurtocht, mini persconferentie, rondleiding door de internationale paardenstallen en het bekijken van de paardensport. Kortom, Outdoor Gelderland is een heerlijk dagje uit!

Voor meer informatie: www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.