Audi A3 voor Grote Prijs-winnaar op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Audi A3 voor Grote Prijs-winnaar op Outdoor Gelderland

‘s Werelds beste ruiters maken zich op voor Outdoor Gelderland
June 13, 2016
Eventingruiters op Outdoor Gelderland met oog op Rio
June 19, 2016
‘s Werelds beste ruiters maken zich op voor Outdoor Gelderland
June 13, 2016
Eventingruiters op Outdoor Gelderland met oog op Rio
June 19, 2016
Toon alles

Audi A3 voor Grote Prijs-winnaar op Outdoor Gelderland

De winnaar van de Grote Prijs van Outdoor Gelderland op zondag 3 juli staat voor een luxe probleem. Kiest hij of zij voor de sportieve Audi A3 sportback die beschikbaar wordt gesteld of toch 25.000 euro aan prijzengeld?

De auto is om precies te zijn een Audi A3 sportback 1.2TFSI s-tronic Adrenaline uitvoering, in de kleur Floretzilver metallic. Hij wordt geleverd door het Arnhems autobedrijf Zijm / Zenna, dat tijdens Outdoor Gelderland de Shuttle Service verzorgt en auto’s voor in de piste beschikbaar stelt om (hindernis)materiaal in en uit de ring te rijden.

“Autobedrijf Zenna sponsor nu al zes jaar Outdoor Gelderland. Het evenement is een begrip in de regio en wij zijn een Arnhems bedrijf. Bij Outdoor Gelderland hoort Audi en daar geven we ook dit jaar graag een vervolg aan”, vertelt Leonie de Leeuw namens Zenna.

Op Outdoor Gelderland wordt bijna 135.000 euro aan prijzengeld uitgekeerd aan de springruiters. Openingsdag is woensdag 29 juni, de dag waarop alle internationale deelnemers aankomen.

In de hoofpiste wordt er vanaf woensdagochtend al gesprongen door landelijke ruiters en ponyruiters om de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee, gevolgd door ponydressuur in de klasse M1 tot en met Z2 om de Friso Woudstra Architecten BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee Pony’s. Tevens is er op woensdagmiddag een grandioze kindermiddag, net als op zaterdag. De internationale springwedstrijden beginnen op donderdagochtend.

Outdoor Gelderland is elke dag gratis te bezoeken. Alleen tijdens de GLOCK MidSummer Dressage Night met onder meer Edward Gal, Hans Peter Minderhoud, Anky van Grunsven en Marlies van Baalen op zaterdagavond 2 juli en op zondag 3 juli wordt er een vergoeding gevraagd voor een tribuneplaats. Hoofdnummer op zondagmiddag is de 1.55m Grote Prijs van de provincie Gelderland, presented by Sociëteit Gelre.

Comments are closed.