Boekje Paard & Fiscus in stand Felix Hippisch af te halen - Outdoor Gelderland

Boekje Paard & Fiscus in stand Felix Hippisch af te halen

Dagverslag 1: Nieuwe paratalenten duiken op op Outdoor Gelderland
June 26, 2018
Tamara Danning
Dagverslag 2: Z-finale winnares Tamara Danning weer vol ambitie
June 27, 2018
Dagverslag 1: Nieuwe paratalenten duiken op op Outdoor Gelderland
June 26, 2018
Tamara Danning
Dagverslag 2: Z-finale winnares Tamara Danning weer vol ambitie
June 27, 2018
Toon alles

Boekje Paard & Fiscus in stand Felix Hippisch af te halen

Deze week is Felix Hippisch van 27 juni t/m 30 juni met een eigen stand vertegenwoordigd in het promodorp van Outdoor Gelderland. Hippische klanten, ondernemers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om het boekje ‘Paard & Fiscus’ op te halen.

Felix Hippisch, adviseur voor hippische ondernemers, geeft in het naslagwerk op begrijpelijke wijze antwoord op de vijftig meest gestelde vragen. Olympisch amazone Emmelie Scholtens nam tijdens CHIO Rotterdam het eerste exemplaar in ontvangst.

Specifieke kennis
De 32-jarige Nederlandse dressuurtopper runt naast haar topsportleven ook een eigen trainingsstal met haar partner Jeroen Witte in Gorinchem. Elk jaar weer is ze blij met het boekje Paard & Fiscus dat Felix Hippisch uitgeeft. “Als topsportster en hippische ondernemer weet ik als geen ander dat de paardenbranche specifieke kennis en kunde vraagt op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied. Ook bij mij leven tal van praktische vragen. Veel daarvan beantwoordt Felix Hippisch al begrijpelijk en volledig in dit boekje. Echt ideaal.”

Klanten ontzorgen
“Het is fijn om hippische ondernemers als Emmelie op deze wijze te kunnen ondersteunen”, vertelt Jos Felix. “We delen de passie voor de paardensport met onze klanten en hebben op financieel, administratief, fiscaal en juridisch vlak alle expertise op stal staan. Wij kennen de vragen die in de hippische branche leven en geven hier graag antwoord op. Zo ontzorgen we onze klanten en kunnen ze datgene doen, wat ze het liefst doen: hippisch ondernemen.”

Het boekje Paard & Fiscus voor alle hippische ondernemers is ook online aan te vragen op www.felix.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief