Cian O’Connor ook in 1.45m Anemone Horse Trucks Prijs de beste - Outdoor Gelderland

Cian O’Connor ook in 1.45m Anemone Horse Trucks Prijs de beste

Duitse zege in 1.35m DroomParken Prijs
July 4, 2015
Geen extra werkzaamheden voor dierenarts
July 4, 2015
Duitse zege in 1.35m DroomParken Prijs
July 4, 2015
Geen extra werkzaamheden voor dierenarts
July 4, 2015
Toon alles

Cian O’Connor ook in 1.45m Anemone Horse Trucks Prijs de beste

Cian O’Connor zette zojuist op Outdoor Gelderland de tweede zege van het weekend neer met de supersnelle merrie Quidam’s Cherie (v. Quidam’s Rubin). Donderdag wonnen ze al het 1.40m, vanmiddag de 1.45m Medium Tour finale om de Anemone Horse Trucks Prijs.

Veel internationale ruiters werken hun paarden tijdens het concours vaak rustig richting de finale toe, maar donderdag trok O’Connor al alle registers open. Waarom? ‘Omdat winnen een gewoonte is’, liet hij zich ontvallen. Maar het pakte vandaag opnieuw goed uit, wat hem 6.125 euro opleverde.

‘Als je altijd maar rijdt om je paard te scholen blijft het gat tussen het scholen en rijden om te winnen te groot’, is zijn filosofie. Van de 64 ruiters drongen er 17 door tot de barrage en daarin kreeg O’Connor stevige concurrentie van een Nederlandse delegatie.

Knap tweede met 0,3 seconde achterstand werd Stefanie van den Brink uit Nijkerkerveen met Baronescha (v. Verdi), die met 0,04 seconde verschil opgevolgd werd door Wout-Jan van der Schans uit Nijkerk met Capetown (v. Oklund).

De topvijf werd gecompleteerd door Michael Greeve met Whitney BB (v. Nabab de Reve) en de Babberiche ruiter Bart Bles op Lord Sandro DDH (v. Lordanos) die terug in opbouw is. Verder zijn de dubbele nulritten vermeldenswaard van Jur Vrieling (6e) met de KWPN-hengst Arezzo VDL (v. Chin Chin) en Mitch Laseur (7e) met Bleu Bayou (v. Berlin).

Klik hier voor de complete uitslag

Comments are closed.