Topruiters tijdens GLOCK Dressage Night Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Topruiters tijdens GLOCK Dressage Night Outdoor Gelderland

Symposium duurzaam ondernemen op Outdoor Gelderland
May 30, 2016
‘s Werelds beste ruiters maken zich op voor Outdoor Gelderland
June 13, 2016
Symposium duurzaam ondernemen op Outdoor Gelderland
May 30, 2016
‘s Werelds beste ruiters maken zich op voor Outdoor Gelderland
June 13, 2016
Toon alles

Topruiters tijdens GLOCK Dressage Night Outdoor Gelderland

De GLOCK Dressage Night van Outdoor Gelderland op zaterdagavond 2 juli wordt iets bijzonders. Van 19.00 tot 22.00 uur komen de mooiste dressuurpaarden en de beste dressuurruiters van Nederland in de baan voor spannende wedstrijden en prachtige, informatieve shows. Zo geeft Anky van Grunsven een clinic, die mede mogelijk gemaakt wordt door Anemone Horse Trucks, en verzorgt Team GLOCK met onder meer Edward Gal, Hans-Peter Minderhoud en Marieke van der Putten een dressuurshow.

Geniet van negen keer kür op muziek door drie verschillende teams met elk een ruiter op ZZ-Zwaar niveau, Prix St.Georges en Grand Prix. De jury voorziet de deelnemers van punten en het team met de hoogste score wint. Wordt dat Team DVB met Marlies van Baalen, Lisanne Zoutendijk en Kim Smits, Team van Silfhout met Mark van de Donk, Diederik van Silfhout en Jean-Rene Luijmes of wint het team met Daniëlle van Mierlo, Denise Nekeman en Patrick van der Meer?

Topamazone Marlies van Baalen komt nog een keer in actie. Zij rijdt samen met Glasten Krapels een schitterende pas-de-deux. Ondanks zijn handicap aan zijn armen en handen is Glasten, mede dankzij de ondersteuning van de DVB Foundation, een succesvol para-dressuurruiter met diverse medailles op zak.

Verder komen de Olympische handboogschieters in actie voor een onderonsje tussen Nederland en Brazilië, met een kwinkslag naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro waar de Nederlandse dressuur- en pararuiters opnieuw kans maken op podiumplekken!

Kaartverkoop via: www.outdoorgelderland.nl/kaartverkoop/

Comments are closed.