Dressuuravond om niet te vergeten - Outdoor Gelderland

Dressuuravond om niet te vergeten

Braziliaanse topruiter Rodrigo Pessoa naar Outdoor Gelderland
May 18, 2023
Outdoor Gelderland toegankelijker dan ooit
May 29, 2023
Braziliaanse topruiter Rodrigo Pessoa naar Outdoor Gelderland
May 18, 2023
Outdoor Gelderland toegankelijker dan ooit
May 29, 2023
Toon alles

Dressuuravond om niet te vergeten

Emmelie Scholtens op Outdoor Gelderland 2022. Foto Digishots

Eén van de highlights van Outdoor Gelderland? Waarbij de tribunes stampend vol zitten? Het jaarlijkse Anemone Horsetrucks Dressuurgala waaraan de beste Nederlandse dressuurruiters deelnemen met de mooiste dressuurpaarden. Op zaterdag 17 juni is het zo ver. Het gaat weer leerzaam worden, mooi, enerverend, muzikaal en humoristisch.

Het dressuurgala wordt om 19.30 uur geopend door de allerkleinste ruiters en amazones, verkleed op hun pony’s. Ze worden opgevolgd door zestien prachtige Friese paarden, waarmee een carrousel op muziek gereden wordt.

De dressuuramazone Kim Alting en Emma Amtrup verzorgen in samenwerking met Reesink Dressage Horses een informatieve clinic ’.  Daarvoor brengen zij de goedgekeurde hengsten Dark Rousseau en Ozzy TN mee. Met als thema ‘The Future meets Grand Prix’ komt Dominique Filion in de baan met de goedgekeurde hengst Dettori, onder begeleiding van de Nederlandse bondscoach Alex van Silfhout.

Nieuw is ‘The Masked Rider’ om 20.30 uur. Herken jij de deelnemers? En wie van hen gaat de kür op muziek winnen?

Dan betreedt niemand minder dan Edward Gal de baan met de goedgekeurde hengst Kyton, gevolgd door een heel bijzonder intermezzo. Dressuuramazone Imke Schellekens rijdt een kür op live muziek van de beroemde pianist en paardenliefhebber Wibi Soerjadi.

Spectaculair zal de ‘Fire Working Equitation’ zijn, waarbij het teamwork tussen ruiter en paard centraal staan. Kom kijken naar de speedtrial en de spectaculaire vuurshow. Wie geen genoeg kan krijgen van Outdoor Gelderland, kan blijven napraten en genieten van de feestavond vanaf 22.00 uur.

 

Lees hier meer over de kaartverkoop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief