Eerste finalisten Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee bekend - Outdoor Gelderland

Eerste finalisten Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee bekend

OUTDOOR GELDERLAND OP DE TELEFOON
April 2, 2014
Kinderprogramma op Outdoor Gelderland
April 14, 2014
OUTDOOR GELDERLAND OP DE TELEFOON
April 2, 2014
Kinderprogramma op Outdoor Gelderland
April 14, 2014
Toon alles

Eerste finalisten Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee bekend

Het internationaal hippisch evenement Outdoor Gelderland (29 mei t/m 2 juni) in Arnhem behoudt oog voor de basissport en ook dit jaar staat de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee op de agenda. De finales zijn voorbehouden aan combinaties in de klasse L, M en Z springen en Z2-dressuur en de eerste selectiewedstrijd is inmiddels in Vorden verreden.

In het Z gaan de eerste tickets naar Sherin Hogenkamp met Dayoutie, Federico Francia met Donna Perina en Chantal Leusink met Caswittinger. Zij rijden hun 1.30m finale op donderdag 5 juni. In de klasse M (1.20m), met de finale op maandag 9 juni, gaat het om Dominique Verhoeven met Dancing Queen B, Robin Bril met Maxwell House L en Clementine Kleintjes met Klaverborch’s Adonis. Geselecteerd voor de finale in de klasse L (1.10m) op woensdag 4 juni zijn Anouk Lam met Durano E, Thomas Arendsen Raedt met Möhoeve E.T. en Maarten Schuttert op Elmo.

In totaal zijn er tien voorselecties voor de springruiters. Morgen, dinsdag 8 april, volgt CH De Graafhorst in Kootwijkerbroek, gevolgd door Twello (13 april), Eibergen (25 april), Garderen (26 april), Rhenen (26 april), Bunschoten (30 april), Zelhem (11 mei), Kootwijkerbroek (20 mei) en Kootwijk (25 mei).

Z2-dressuurruiters kunnen zich kwalificeren via de wedstrijden in Babberich (21 april), Rhenen (26 april) en Kootwijk (25 mei).

Kijk hier voor meer informatie:
www.outdoorgelderland.nl/outdoor-gelderland-trofee

Comments are closed.