Kinderprogramma op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Kinderprogramma op Outdoor Gelderland

Eerste finalisten Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee bekend
April 7, 2014
Masterclass tuigpaarden opnieuw naar Outdoor Gelderland
April 17, 2014
Eerste finalisten Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee bekend
April 7, 2014
Masterclass tuigpaarden opnieuw naar Outdoor Gelderland
April 17, 2014
Toon alles

Kinderprogramma op Outdoor Gelderland

Het hippisch topevenement Outdoor Gelderland dat van 4 tot en met 9 juni in Arnhem plaatsvindt heeft opnieuw speciale programma’s voor kinderen opgesteld. Zowel op woensdag als op zaterdag zijn er diverse activiteiten. Ze kunnen o.a. een gratis proefles ponyrijden volgen, kennismaken met voltige, vragen afvuren op een bekende ruiter en meedoen aan een speurtocht.

De gratis proeflessen vinden op woensdagmiddag 4 juni plaats en worden aangeboden door diverse maneges uit de omgeving van Arnhem. De deelnemers krijgen het één en ander over de pony’s en ponyrijden uitgelegd, zoals poetsen en opzadelen, en stappen daarna in het zadel voor de les. Na afloop is er tijd voor een vragenrondje. Nieuw dit jaar is het onderdeel voltige, oftewel turnen op een paard. Inschrijven kan via de website www.outdoorgelderland.nl ook is hier meer informatie terug te vinden over de lessen. De deelnemende maneges zijn Stal Mansour (Arnhem), Hippisch Centrum De Waterberg (Arnhem), Manege De Fruithof (Heteren), De Nieuwe Heuvel (Lunteren) en RSC De Vossenberg (Groessen).

Op zaterdagmiddag 7 juni zijn de kids om 13.00 uur welkom in het kinderdorp en gaan ze in groepen van start met de speurtocht op het terrein van Outdoor Gelderland. Er wordt een minipersconferentie met een topruiter georganiseerd en er is een unieke rondleiding door de stallen van de internationale paarden. Op de foto met een internationale ruiter? Dat kan tijdens de meet and greet, waarna de kinderen paardensport gaan bekijken samen met iemand die er veel over weet.

De toegang tot het evenement en deelname aan de kindermiddag is gratis. Op zaterdagavond, zondagmiddag en maandag zijn er tickets nodig voor de tribunes.

Comments are closed.