Hilde Veenstra slaat dubbelslag in Harry’s Horse International Trading Prijs - Outdoor Gelderland

Hilde Veenstra slaat dubbelslag in Harry’s Horse International Trading Prijs

Kirsten van den Berg wint Big Tour met ‘tijger’ Maylotte DDH
June 12, 2024
Kirsten van den Berg onverslaanbaar in 1.30m BKC Prijs
June 13, 2024
Kirsten van den Berg wint Big Tour met ‘tijger’ Maylotte DDH
June 12, 2024
Kirsten van den Berg onverslaanbaar in 1.30m BKC Prijs
June 13, 2024
Toon alles

Hilde Veenstra slaat dubbelslag in Harry’s Horse International Trading Prijs

Hilde Veenstra grijpt met Daniella voor de tweede dag op rij de zege in de Small Tour © Digishots

Hilde Veenstra stuurde haar zestienjarige merrie Daniella op woensdag als snelste door het 1.25m parcours. Donderdagochtend mocht het duo opnieuw als eerste aantreden in de prijsuitreiking.

Hilde Veenstra oogt meer dan tevreden: “Ik ben super blij! Het liep gisteren allemaal heel mooi. Daniella is van nature een snel paard. Na het parcours lopen voor de proef van vandaag, besloot ik een tweede poging te wagen. We gingen niet enorm hard, maar kregen mooie, voorwaartse afstanden. Toen ik over de finishlijn kwam en de tijd op het bord zag verschijnen, wist ik direct dat het moeilijk zou zijn ons in te halen.”

De ambitieuze amazone en haar paarden hebben morgen een rustdag en gaan zaterdag weer van start. “Ik heb naast Daniella nog twee ijzers in het vuur, waarvan eentje voor de 1.35m Grand Prix. De paarden voelen super aan, ze zijn heel fit. Ze hebben op recente concoursen uitermate goed gepresteerd dus we zijn in goede vorm hier gekomen. Hopelijk kunnen we die vorm vasthouden!”

Tweede plek voor River Morssinkhof
De vijftienjarige River Morssinkhof, die op PSC Lichtenvoorde een thuiswedstrijd rijdt, eiste met de zeventienjarige Carlsberg 10 de tweede plaats op. De Ierse springruiter Liam Deery was de enige niet-Nederlandse ruiter die de top vijf wist binnen te dringen. Deery werd derde met de zevenjarige merrie Milaviana. De top vijf werd compleet gemaakt door Suze Bos en haar hengst Neymar B en Fleur Holleman met Twilight Du Vlist Z.

De volledige uitslagen zijn hier te vinden.

 

Auteur: Aline van der Waaij 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief