Horses Talentendag tijdens Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Horses Talentendag tijdens Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland in zee met Multimax
May 16, 2014
EK-dressuurteam naar Outdoor Gelderland
May 21, 2014
Outdoor Gelderland in zee met Multimax
May 16, 2014
EK-dressuurteam naar Outdoor Gelderland
May 21, 2014
Toon alles

Horses Talentendag tijdens Outdoor Gelderland

Ben jij een springtalent? De hippische website Horses.nl gaat onder andere samen met topdressuuramazone Adelinde Cornelissen, internationaal springruiter Ben Schröder en het Eco-team op woensdag 4 juni op zoek naar het springtalent tijdens het internationaal concours Outdoor Gelderland.De eerste editie van de Horses Talentendag is een talentenjacht naar springruiters en amazones. De deelnemers kunnen zowel met pony’s als paarden starten, mits ze bij de pony’s minimaal L geklasseerd zijn en bij de paarden minimaal vijf winstpunten hebben behaald in de klasse B.

De Talentendag bestaat uit vier verschillende onderdelen waarin de deelnemer verschillende onderdelen moet laten zien. Na de eerste drie onderdelen (dressuurmatig werken, rijvaardigheid inspringen en parcoursspringen) wordt de eigen fitheid getest met begeleiding van het eco-team. Focus, fitheid en balans zijn hierbij belangrijke onderdelen.

Kom je niet in aanmerking voor de titel Horses Talent, dan keer je in elk geval met zeer leerzame sessies en talrijke tips van professionals huiswaarts. Ook voor toeschouwers de moeite waard om te komen kijken.

Opgeven kan via www.horses.nl/horses-talentendag

Comments are closed.