EK-dressuurteam naar Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

EK-dressuurteam naar Outdoor Gelderland

Horses Talentendag tijdens Outdoor Gelderland
May 19, 2014
SPREKERS ONDERNEMERSDAG REAGEREN OP PRIKKELENDE STELLiNGEN
May 21, 2014
Horses Talentendag tijdens Outdoor Gelderland
May 19, 2014
SPREKERS ONDERNEMERSDAG REAGEREN OP PRIKKELENDE STELLiNGEN
May 21, 2014
Toon alles

EK-dressuurteam naar Outdoor Gelderland

Het voltallige dressuurteam dat Nederland vertegenwoordigde op het Europees kampioenschap dressuur in het Deense Herning vorig jaar, heeft zich ingeschreven voor Outdoor Gelderland. Het gaat om Adelinde Cornelissen (individueel derde), Edward Gal (individueel vierde), Hans Peter Minderhoud en Daniëlle Heijkoop. Samen wonnen ze teamzilver.

Outdoor Gelderland, dat van 4 tot en met 9 juni plaatsvindt op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem, staat bekend om de internationale spring- en dressuursport. De grote springruiters weten Outdoor Gelderland al jaren feilloos te vinden, maar in de dressuur was het deelnemersveld nog niet eerder van zo’n hoog niveau als dit jaar.

De kampioenschapsruiters komen van vrijdag 6 juni tot en met zondag 8 juni in actie en Adelinde Cornelissen maakt dan zelfs haar comeback met haar olympische topper Parzival, die een wedstrijdpauze heeft gehad. Highlights zullen de kür op muziek op Intermediaire I niveau op zaterdagavond vanaf 20.00 uur zijn en de Grand Prix kür op muziek  op zondagmiddag vanaf 15.00 uur.

Edward Gal rekent op zijn good old Interfloor Next One, terwijl Hans Peter Minderhoud de schitterende hengst Glock’s Romanov zadelt en voor de Lichte Tour de schimmel Zanardi meeneemt. Daniëlle Heijkoop komt met Siro en de jongere Kingsley Badari naar Arnhem.

Tussen de rubrieken door kunnen de toeschouwers genieten van de uitgebreide CuliFair op Outdoor Gelderland en de talrijke stand. ’s Avonds barst het feest los en loop je kans om jouw favoriete ruiter tegen het lijf te lopen.

www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.