Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start - Outdoor Gelderland

Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start

Kindermiddag tijdens paardenevenement Spring Edition Ermelo
March 21, 2014
Spring Edition Ermelo gaat niet door
March 31, 2014
Kindermiddag tijdens paardenevenement Spring Edition Ermelo
March 21, 2014
Spring Edition Ermelo gaat niet door
March 31, 2014
Toon alles

Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start

Outdoor Gelderland pakt uit tijdens het tienjarige jubileum. Niet alleen met een topsport locatie, grandioze paardensport, een fantastisch strodorp, en de Culifair die mooier is dan ooit tevoren, maar ook qua toegangsprijzen. De kaartverkoop voor tribuneplaatsen op zaterdagavond, zondagmiddag en maandag gaat maandag 24 maart 10.00 uur van start.

De eerste week, tot en met 30 maart, geeft Outdoor Gelderland 20% korting op de gehele bestelling. Wie in de voorverkoop toegangskaarten besteld, kan direct stoelnummers reserveren. Tijdens het evenement zelf zijn er alleen losse tickets verkrijgbaar en is er dus geen stoelgarantie. Het evenement is permanent gratis toegankelijk, maar voor overdekte tribuneplaatsen op de sportieve hoogtepunten zijn toegangskaarten vereist.

Paarden spelen de hoofdrol op het veelzijdige evenement dat van woensdag 4 tot en met maandag 9 juni plaatsvindt op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. De locatie beschikt over een fantastische all-weather bodem die er voor de Europese kampioenschappen dressuur en springen eind jaren negentig is neergelegd. Er zijn twee grote voorterreinen en een hoofdpiste beschikbaar waardoor de topruiters en -paarden optimaal kunnen presteren.

Topruiters uit binnen- en buitenland hebben zich daarom al aangemeld voor de internationale spring- en dressuurwedstrijden, waarvoor in totaal 200.000 euro aan prijzengeld is gereserveerd. De grootste somvoor de springruiters is te verdienen in de Grote Prijs van Gelderland op zondag 9 juni. Tijdens de internationale dressuurrubrieken zullen de Nederlandse topruiters het opnemen tegen hun buitenlandse concurrenten. Zij rijden op zondagmiddag hun hoofdnummer, de kür op muziek. Ook in de lichte tour op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag wordt een spectaculair deelnemersveld verwacht. De toekomstige toppaarden van de internationale dressuur zullen het hierin tegen elkaar opnemen.

Outdoor Gelderland zou Outdoor Gelderland niet zijn als al deze topsport niet te beleven zou zijn in een geweldige ambiance. Op Papendal is er een strodorp met talloze lifestyle winkels, leuke buitenproducten, dieren, activiteiten voor kinderen en een zeer verzorgde Culifair, waar eten en drinken wordt verzorgd door restaurateurs en andere horecaondernemers uit de regio. Mis het niet: www.outdoorgelderland.nl/kaartverkoop.

Comments are closed.