Kindermiddag tijdens paardenevenement Spring Edition Ermelo - Outdoor Gelderland

Kindermiddag tijdens paardenevenement Spring Edition Ermelo

Spring Edition Ermelo als voorbereiding op NK springen
March 12, 2014
Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start
March 23, 2014
Spring Edition Ermelo als voorbereiding op NK springen
March 12, 2014
Kaartverkoop voor Outdoor Gelderland van start
March 23, 2014
Toon alles

Kindermiddag tijdens paardenevenement Spring Edition Ermelo

Het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo kent een primeur. Van 18 tot en met 21 april van vindt daar voor de eerste keer een internationale springwedstrijd plaats. Met het NK springen in het kielzog zullen vele internationale ruiters hun weg vinden naar de Spring Edition Ermelo. Maar ook dit evenement gaat niet voorbij zonder een kindermiddag.

Tijdens de 1e editie van Spring Edition Ermelo staat de kids club geheel in het teken van Pasen. De kinderen kunnen zich tijdens het middagprogramma vermaken met verschillende activiteiten. Om 13.00 uur is in Ermelo het ontvangst in het kinderdorp en het programma loopt tot 17.00 uur. Er zijn diverse groepsactiviteiten, zoals paaseieren zoeken op het KNHS-terrein en daarbij vragen beantwoorden, paardensport kijken op de tribune met uitleg van een professional.

Er wordt ook een ‘meet and greet’ georganiseerd, waarbij de deelnemers aan de kindermiddag op de foto kunnen met een internationale springruiter en vragen gesteld kunnen worden.
Na het zien van de paarden en ruiters kunnen de kinderen zelf ervaren hoe het is om op een pony te rijden. Tijdens de kindermiddag zijn er een aantal pony’s aanwezig, waar ze een rondje op kunnen stappen. Om de dag af te sluiten is er een kleine estafette, waarbij een lepel met ei heel naar de overkant moet worden gebracht. Daar mogen de kinderen één ding pakken om de pony mee te versieren. Wie er als eerst zijn of haar pony heeft versierd, zonder een ei te laten vallen heeft gewonnen.

De toegang tot het evenement en deelname aan de kindermiddag is gratis.

locatie
KNHS Centrum
De Beek 125
3852 PL Ermelo

informatie
Spring Edition Ermelo
Postbus 292
3770 AG Barneveld
t. 0342-440100
w. www.outdoorgelderland.nl/spring-edition-ermelo
e. info@outdoorgelderland.nl

Comments are closed.